Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίσκεψη στο οινοποιείο KONSTANTARA wines

Οκτ 12, 2019

halkidiki

Πολύγυρος,11Οκτωβρίου 2019

                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη στο οινοποιείο KONSTANTARA wines στην Πορταριά Χαλκιδικής πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών Τοπικής Διοίκησης Χαλκιδικής κ.ΠΑΛΛΗΣ Δημήτριος και η Αντιπρόεδρος κ.ΤΣΙΤΣΟΓΙΑΝΝΗ Ευαγγελία.
Μας υποδέχτηκε ο ιδιοκτήτης κ.Νίκος ΤΖΕΚΗΣ και μας ξενάγησε στους χώρους του οινοποιείου και μας ενημέρωσε ότι η οινοπαραγωγική μονάδα Κωνσταντάρα είναι άκρως οικογενειακή με περιορισμένη και για αυτό ιδιαίτερα επιμελημένη παραγωγή ,παράγονται από τα σταφύλια των ιδιόκτητων αμπελώνων,250 στρεμμάτων, που καλλιεργούνται βιολογικά στη θέση Αγίας Τριάδας στις πλαγιές του Πολυγύρου σε υψόμετρο 430 μέτρων. Θέση ιδανική για αμπελοκαλλιέργεια με ελάχιστη ή καθόλου άρδευση. Η οινοποίηση γίνεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του νέου σύγχρονου οικογενειακού οινοποιείου στην Πορταριά Χαλκιδικής.
Στον κ. ΤΖΕΚΗ για την πάγια έμπρακτη συμπαράσταση στις δράσεις της Διεθνούς Ενώσεώς Αστυνομικών, απονεμήθηκε Τιμητική Πλακέτα, το Έμβλημα της Ένωσης καθώς και Αναμνηστική Πλακέτα της Τοπικής Διοικήσεώς μας που απεικονίζει τον Αριστοτέλη.

S E R V O P E R A M I K E C O
(Υπηρετώ δια της φιλίας)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Ο Πρόεδρος              Ο Γενικός Γραμματέας
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΛΛΗΣ          ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΓΑΝΟΣ

telos tzekhs