εκδρομη στην Πελοπόνησο - Τ.Δ.Ξάνθης

Ιουλ 05, 2019

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΞΑΝΘΗΣ

Ι.Ρ.Α. ΞΑΝΘΗΣ

Ξάνθη 5/7/2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ  ΚΑΡΔΙΑΣ

Η Τ.Δ. Ξάνθης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και η Ένωση Αποστράτων Αστυνομικών Ξάνθης  πραγματοποίησαν την πρώτη μεγάλη (σε διάρκεια) ενός συνόρων 6ήμερη εκδρομή στον γύρο της Πελοποννήσου  8-13/2019.
Ευχαριστούμε απο καρδιάς
τους συνΑδέλφους όπου μας βοήθησαν και μας στήριξαν σε όποιο πρόβλημα μας παρουσιάστηκε, ώστε η εκδρομή μας να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία παρά τις ατυχίες της Καλαμάτας.

Κατά σειρά - όχι λόγω ιδιοτήτων - τον Β΄ αντιπρόεδρο της ΠΟΑΣΑ και πρόεδρο της Αχαΐας Κώστα Βοργιά και την αντιπρόεδρο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Βασιλική, τον πρόεδρο της ΙΡΑ Καλαμάτας Γιάννη Ζαφειρόπουλο - ο πρόεδρος των Αποστράτων απουσίαζε σε εκδρομή στην Ιταλία -  ανέλαβε να αποκαταστήσει όλες τις ατυχίες στην περιοχή με αποκορύφωμα να ανοίξει συνεργείο το βράδυ της Δευτέρας για αποκατάσταση της βλάβης στο λεωφορείο.

Τον πρόεδρο της Σπάρτης Παναγιώτη Λιάσκο, το μέλος του Δ.Σ. και παλιό γνώριμο από την ΠΟΑΣΥ Γρηγόρη Μπακάρα, τον Παναγιώτη Λαλούση, το μέλος του Δ.Σ. του Εθνικού Τμήματος  και της Τ.Δ. Σπάρτης Χρήστο Κοντάκο, τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο της Αργολίδας Μαντά Μιχαήλ και Παππά Γρηγόριο,

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ