ενημερωτική ημερίδα - Τ.Δ. Αχαίας

Ιουν 27, 2019

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Σύμβουλος Οικονομικού & Κοινωνικού Συμβουλίου Ο.Η.Ε.
Μη  Κυβερνητική Οργάνωση
ΤΟΠΙΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ΑΧΑΪΑΣ
                       Γούναρη 52,Τ.Κ.26222,ΠΑΤΡΑ
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   6934853100

                                     

Πάτρα  27 Ιουνίου   2019
Αριθ.πρωτ.:  18/2019  
                                                         Προς:   ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΕΑ
                                                                       ΕΝΤΥΠΟ κ’ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΥΠΟ

Ενημερωτική Ημερίδα για τις απάτες στους πολίτες της περιοχής Μπεγουλακίου Πατρών

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος πραγματοποίησε, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, ενημερωτική εκδήλωση για την προστασία των πολιτών από τις απάτες.
Η δράση πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρόσκληση της Τοπικής Διοίκησης Αχαΐας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του ΙΝ Αγίων Αποστόλων Μπεγουλακίου και  του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπεγουλακίου με σκοπό την προστασία των συμπολιτών μας από τις απάτες.
Οι συμπολίτες μας, παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις ενημερωτικές εκδηλώσεις, στις οποίες παρουσιάστηκαν οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι απατεώνες, συμβουλές για την αποφυγή εξαπάτησης, ενώ αναλύθηκε και η ψυχολογική διάσταση του φαινομένου.
Χαιρετισμό στις εκδηλώσεις απηύθυναν ο πρόεδρος του εκκλησιαστικού συμβουλίου πατήρ Σωτήριος ,το μέλος του ΔΣ του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μπεγουλακίου κα Μαρία Κανελλοπούλου και ο Εκπρόσωπος της Τοπικής Διοίκησης Αχαϊας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Σπυρίδων ΦΩΤΟΓΛΟΥ.
     Ομιλητές στις ενημερωτικές διαλέξεις ήταν ο Τμηματάρχης του Τμήματος Ασφαλείας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών Αστυνομικός Υποδιευθυντής ΣΤΑΘΟΥΛΙΑΣ Ιωάννης, ο Προϊστάμενος του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Δυτικής Ελλάδας, Αστυνόμος Β΄ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Ιγνάτιος και η Αστυνόμος Β΄ Ειδικών Καθηκόντων - Ψυχολόγος Ιωάννα ΤΣΑΚΩΝΑ.

 

 

SERVO PER AMIKECO

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
     
   ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ                                ΠΕΤΤΑ ΙΩΑΝΝΑ

IMERIDA BEGOULAKI 2019 b

IMERIDA BEGOULAKI 2019 d

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

newgif 2020 08

prosfores 1