Καλοκαιρινές εκδηλώσεις Τ.Δ.Σάμου

Ιουν 27, 2019

Η χορευτική ομάδα της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ στο φετινό έθιμο του κλήδονα άνοιξε με χορούς από το Αιγαίο τις Καλοκαιρινές εκδηλώσεις.

Με μια εντυπωσιακή χορευτική παράσταση από το πρώτοεμφανιζόμενο Χορευτικό Τμήμα της ΙΡΑ Σάμου Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών άνοιξαν οι εκδηλώσεις, για να αναβιώσει το έθιμο του κλήδονα και των φωτιών του Άι Γιάννη στην κεντρική πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου Σάμου.
 
΄΄Με τις φωτιές του Άι Γιαννιού
είδα την ομορφιά σου,
κι είπα να πέσω να καώ
μέσα στην αγκαλιά σου΄΄
 
Η κατάμεστη από κόσμο πλατεία που όλοι μαζί ήταν 
μια μεγάλη και όμορφη παρέα αναβίωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το έθιμο του κλήδονα και των φωτιών του Άι Γιάννη.
Ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ κ. Αβραμίδης Γεώργιος παρέδωσε το λάβαρο του Εθνικού Τμήματος ΙΡΑ Ελλάς στην δραστήρια πρόεδρο κα. Μαρία Τζογανάκη του τοπικού Συλλόγου Αγίου Κωνσταντίνου Σάμου ''ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ Ο ΣΑΜΙΟΣ'' για την πρόσκληση να συμμετάσχει η ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ στο φετινό έθιμο του κλήδονα και να ανοίξουν πρώτοι με χορούς από το Αιγαίο τις εκδηλώσεις.
Επίσης ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ κ. Αβραμίδης Γεώργιος συνεχάρη τους χορευτές και τιςχορεύτριες της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ που κατέπληξαν με τις χορευτικές φιγούρες και χειροκροτήθηκαν για την εκπληκτική πρώτη τους Δημόσια εμφάνιση μπροστά σε κοινό.
Επίσης ευχαρίστησε και συνεχάρη την υπέροχη και έμπειρη χορευτική ομάδα του τοπικού Συλλόγου Αγίου Κωνσταντίνου Σάμου ''ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ Ο ΣΑΜΙΟΣ'' για την χορευτική δεινότητα τους! τον υπεύθυνο του χορευτικού τμήματος ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ κ. Σακερλή Γεώργιο και την εκπληκτική δασκάλα χορού κ. Ελένη Παντελούκα η οποία παρουσίασε Άριστα και τα δυο χορευτικά τμήματα με δική της προσωπική σκληρή δουλειά.

 

Τέλος ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση και τους ευχήθηκε Καλό Καλοκαίρι με Υγεία!!!.
 
Ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ κ. Αβραμίδης Γεώργιος συνεχάρη και ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες της, την εκπληκτική, ωραιοτάτη! και αγαπητή σε όλους δασκάλα χορού της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ κ. Ελένη Παντελούκα! χαρίζοντας την μια μαντινάδα!.
 
΄΄Με τις φωτιές του Άι Γιαννιού
είδα την ομορφιά σου,
κι είπα να πέσω να καώ
μέσα στην αγκαλιά σου΄΄
 

 

 

 

 

 Η χορευτική ομάδα της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ στο φετινό έθιμο του κλήδονα άνοιξε με χορούς από το Αιγαίο τις Καλοκαιρινές εκδηλώσεις.

 

 

 

 

 

Με την υπέροχη Ανδριάνα Γλέζου την μικρότερη σε ηλικία της χορευτικής ομάδας της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ

 

 

 

 

 

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ