Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Ι.Ρ.Α. ΣΕΡΡΩΝ

Ιουν 16, 2019

International  Police  Association
ΔΙΕΘΝΗΣ  ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΕΘΝΙΚΟ  ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΣΕΡΡΩΝ
Μη  κυβερνητική  Οργάνωση
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 36
Τ.Κ  62123 - Σέρρες
ΕΛΛΑΣ- GREECE
Tel.    :   +30 23210 90800
Fax    :   +30 23210 90928-90924
Email:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σέρρες,   15/06/2019

                                ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Σερρών (Ι.Ρ.Α.) την Παρασκευή 14-06-2019 και ώρα 19:45, διοργάνωσε στον αύλιο χώρο της Λέσχης Αστυνομίας Σερρών την καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του μουσικού τμήματος, για τα μέλη της καθώς και για τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών. Η εκδήλωση περιλάμβανε γεύμα και πολύ χορό με την συνοδεία ζωντανής μουσικής.
Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΜΙΚΡΟΣ Δημήτριος, η Αστυνομική Υποδιευθύντρια κ. ΡΕΓΚΛΗ Κωνσταντίνα, ο Πρόεδρος της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών κ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Αναστάσιος.
Η Τοπική Διοίκηση Σερρών ευχαριστεί απο καρδιάς όλους τους συναδέλφους για την συμμετοχή τους καθώς και τους εθελοντές που βοήθησαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και τους εύχεται, ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!!

    ο  Πρόεδρος                ο Γεν. Γραμματέας          

ΜΠΑΓΚΟΣ  Στέργιος       ΚΑΠΗΣ Θεοφάνης