Ενημερωτική ημερίδα για το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών – Πυροσβεστών – Λιμενικών”-Τ.Δ.ΧΑΝΙΩΝ

Απρ 12, 2019

INTERNATIONAL POLICE  ASSOCIATION
ΔΙΕΘΝΗΣ  ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
HELLENIC NATIONAL SECTION
ΤΟΠΙΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ
LOCAL ADMINISTRATION OF CHANIA CRETE
 33  ΧΡΟΝΙΑ  I.P.A. ΧΑΝΙΩΝ
     ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ &   
   ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο.Η.Ε
Πλατεία Ελευθερίας- 73100- Χανιά -Κρήτης
Τηλ. +30 28210 57023- 28210 50047 Fax. +30 28210 57023-50047
 E-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
                                 
ΣΧΕΤ:2/52/900                                                                                   Χανιά 11 Απριλίου 2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ:“ 2ΗΜΕΡΗ Επίσκεψη μελών του ΔΣ του Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ  & Ενημερωτική ημερίδα για το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών – Πυροσβεστών – Λιμενικών”

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 10 Απριλίου 2019 και ώρα 12.00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δ.Α ΧΑΝΙΩΝ, στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων  ενημερωτική ημερίδα για το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών – Πυροσβεστών – Λιμενικών.
 
Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν το Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ. με τον εκπρόσωπο του ταμείου στον Νομό Χανίων  κ. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ Δημήτρη, ταμία της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ!
Οι παρακάτω πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγο ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ Κωνσταντίνο και στον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων Ταξίαρχο ΛΥΜΠΙΝΑΚΗ Γεώργιο!

TEAAPL LAGOUDAKISTEAAPL LIMBINAKIS

Εισηγητές ήταν ο Πρόεδρος του Ταμείου Γιάννης Τσαγανός, ο Αντιπρόεδρος του ταμείου Θεόδωρος Γούσιας και ο πρόεδρος της Επενδυτικής Επιτροπής του ταμείου Σωτήρης Χρυσάφης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και το μέλος του Δ.Σ. του Ταμείου Λευτέρης Ηλιάκης και ο εκπρόσωπος του ταμείου στο Νομό Χανίων Δημήτριος ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν αρκετοί συνάδελφοι που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα τεράστια πλεονεκτήματα του να είσαι μέλος του ταμείου και να απαντηθούν όλες τους οι ερωτήσεις σχετικά.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τ.Δ. ΙΡΑ Χανίων το οποίο εκπροσωπήθηκε από την Γ. Γραμματέα  Ελένη Παπαθανασίου, τον υπογράφοντα πρόεδρο Ιωάννη Περράκη & την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων ΛΟΓΑΡΊΔΟΥ Σοφία , συνεχάρη και ευχαρίστησε το Δ.Σ. της Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ τόσο για την άψογη διαχείριση των χρημάτων των συναδέλφων, την υγιή και επικερδή πορεία του ταμείου, όσο και για την επίσκεψη τους στο Νομό μας.
Ήταν ιδιαίτερα τιμή και χαρά του υπογράφοντα αλλά και των μελών της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ νε υποδεχθούμε και να ξεναγήσουμε τους αγαπητούς φίλους και συναδέλφους του Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ. στην πόλη των Χανίων!!

TEAPL IPA CHANION AMPHORA TAVERN VENETIAN PORT
Μετά το πέρας της  ημερίδας η Τοπική Διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Νομού Χανίων (ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ) παρέθεσε γεύμα στην αποστολή του ΤΕΑΑΠΛ, στην παραδοσιακή ταβέρνα “ΑΜΦΟΡΑ” στο Βενετσιάνικο λιμάνι Χανίων.

Για το διοικητικό συμβούλιο της Δ.Ε.Α. Τ.Δ .Χανίων

    “ Υπηρετώ δια της φιλίας ”
     Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο  Πρόεδρος                                                                                                    Η Γενική Γραμματέας
Περράκης  Ιωάννης                                                                                          Ελένη Παπαθανασίου

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

newgif 2020 08

prosfores 1