Επίσκεψη στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας- ΤΔ Κοζάνης.

Απρ 10, 2019

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ/νση: Λεωφ. Α. Παπανδρέου - Κοζάνη
Τ.Κ. 50 132
    Κοζάνη, 09 Απριλίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη της Τοπικής Διοίκησης Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας

    Το Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Κοζάνης (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο ΣΙΟΡΕΝΤΑ Δημήτριο.

koz2
    Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη  σε  θερμό  κλίμα, ενημερώθηκε από την Πρόεδρο ΡΩΜΑ Φωτεινή και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αναφορικά με την προσφορά, τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις  της Τ.Δ. Κοζάνης (I.P.A). Συζητήθηκε η δυνατότητα διοργάνωσης και πραγματοποίησης κοινών δράσεων προς όφελος των αστυνομικών αλλά και της κοινωνίας γενικότερα. Διαβεβαίωσε ότι θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια που σκοπό έχει να αναδείξει το ανθρώπινο πρόσωπο του σύγχρονου Έλληνα Αστυνομικού, δηλώνοντας  υποστηρικτής  και  αρωγός στις προσπάθειες της Τοπικής Διοικησης.

koz3
    Στη συνάντηση παρέστη και ο Βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος ΘΕΟΧΑΡΗΣ Χαράλαμπος, ο οποίος  έδειξε  ιδιαίτερο  ενδιαφέρον  για  τις μελλοντικές  δράσεις  που  θα  πραγματοποιήσει η Τοπική Διοίκηση και  μας  παρότρυνε  να  συνεχίσουμε  τις  δράσεις  επ'  ωφελεία  όλων  των  αστυνομικών. 

koz4

Η Πρόεδρος

ΡΩΜΑ Φωτεινή         Η Γ. Γραμματέας

                               ΘΕΜΕΛΗ Σταυρούλα

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

newgif 2020 08

prosfores 1