Ετήσιος χορός ΤΔ ΞΑΝΘΗΣ

Απρ 04, 2019

Με την παρουσία των Μητροπολιτών Ξάνθης & Ροδόπης η κοπή της πίτας της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών και ΙΡΑ Ξάνθης


     Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε ο κοινός ετήσιος χορός  της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών και ΙΡΑ Ξάνθης.

Η εκδήλωση τα τελευταία χρόνια συνδυάζεται με την κοπή της Βασιλόπιτας από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονα και γίνονται βραβεύσεις. Κεντρικό πρόσωπο ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων ο οποίος τιμήθηκε με την εικόνα του Αγίου Παντελεήμονα - που κατασκεύασε ο αντιπρόεδρος της ΙΡΑ κ. Δημήτρης Δετσαρίδης - για την 18ετή (1996-2013) προσφορά του στην Ξάνθη. Επίσης τιμήθηκαν με πλακέτες για την προσφορά τους στην Ένωσή μέσα από διάφορες θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου οι Χρήστος Ξενοκώστας, Σωτήριος Λασκαράκης και Γιάννης Πιστόλας. Η πετυχημένη βραδιά ήταν αφιερωμένη και στα παιδιά μας (Μουρατίδη Παναγιώτη, Μαρσίδου Άννα, Σαμώλη Φωτεινή και Νικολέτα Δετσαρίδου) που τιμήθηκαν με έπαινο και δώρο από την WIND Ξάνθης για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

IMG 4c80b31eba1e72beaaad6e974b3371dd V

  Το παρόν στην εκδήλωση, έδωσαν ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος που ήταν ο τυχερός της Βασιλόπιτας, ο Αστυνομικός Διευθυντής                   κ. Χρήστος Σταμπουλής, ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΑ κ. Νικόλαος Παπαδόπουλος, οι πρόεδροι των Συνδέσμων Αποστράτων: Καβάλας κ. Ηλίας Κιοσσές, Κιλκίς κ. Κων/νίδης Αντώνιος,  Έβρου κ. Ανέστης Αργυριάδης, ο Αντιπρόεδρος των Σερρών κ. Σοφοκλής Τσερτσίδης, οι πρόεδροι των ΙΡΑ: Θεσσαλονίκης κ. Χριστοδούλης Χριστόδουλος, Αλεξανδρούπολης κ. Αναγνώστου Κων/νος, ο α΄ αντιπρόεδρος των Σερρών κ. Παντελής Χράπας, ο πρόεδρος και ο γεν. γραμματέας της Σ.Κ.Α. Ξάνθης κ.κ. Γουναρίδης Νικόλαος – Παναγιώτης Δροσίδης αντίστοιχα, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και Αντιπρόεδρος της  Ένωσης εν Αποστρατεία Θεσ/νίκης κ. Ηλίας Βασιλάκης με τον καλό μας φίλο από την συμπρωτεύουσα Γιώργο Μαχαιρίδη των καταστημάτων «ΔΙΚΤΥΟ» και τέλος ο Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Καβάλας και φίλος της Ένωσης Αποστράτων κ. Δημήτρης Καζανίδης.

IMG d13c11f5578cf186de952b29ae8b070b V

IMG 64edd31d14ae0e66b00cb50c9cee05c7 V

      Μάλιστα τον Ηλία Βασιλάκη δεν τον ξέχασε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και κατά την είσοδό του στο Κέντρο Διασκέδασης του έδωσε μία εικόνα την οποία είχε υποσχεθεί από την τελευταία τους συνάντηση στο παρεκκλήσι της Αγίας Κυριακής & Κοσμά του Αιτωλού στην Μύκη.

IMG e1b12c059914ffead15830307e1c8a5f V

    Οι Πρόεδροι  και τα μέλη του Δ.Σ. των δύο σωματείων αστυνομικών του Νομού μας ευχαριστούν θερμά τους επισήμους  προσκεκλημένους που παρευρέθησαν και με την παρουσία τους λάμπρυναν την εκδήλωση μας, όλα τα μέλη και τους φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους  την όλη εκδήλωση, όπως επίσης τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, τον Γιώργο Μαχαιρίδη των καταστημάτων «ΔΙΚΤΥΟ» , την WIND Ξάνθης, τον Αλατζίδη Θεόδωρο του «ΙΧΝΙΛΑΤΗ» Κερκίνης Σερρών, τους επαγγελματίες, για την ευγενική προσφορά τους προς τα σωματεία μας.

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

newgif 2020 08

prosfores 1