ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΣΤΡΕΣ I.P.A. ΔΡΑΜΑΣ 27-3-19

Μαρ 23, 2019

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΡΑΜΑΣ

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 


«Ημερίδα για το Εργασιακό Στρες στα Σώματα Ασφαλείας - Τρόποι Διαχείρισης»


    Η Τοπική Διοίκηση Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, σε συνεργασία με τηΔιεύθυνση Αστυνομίας Δράμας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας, θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 και ώρα 18:00΄ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (ισόγειο) του Δημαρχείου, μια ενδιαφέρουσα Ημερίδα με θέμα: «Εργασιακό Στρες στα Σώματα Ασφαλείας – Τρόποι Διαχείρισης».
     Ομιλητές της Ημερίδας είναι ο Ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. Α/Β΄ ΛΑΓΟΜΑΤΗΣ – ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, MSc Κοινωνικής Ψυχιατρικής, καθώς και ο Ειδικός Παθολόγος Dr. ΞΑΝΘΗΣ Ανδρέας, με ειδικότητα στα εγκεφαλικά επεισόδια, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να αναπτύξουν διεξοδικά όλες τις πτυχές του εργασιακού στρες που βιώνουν καθημερινά όλοι οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας, προκειμένου να βοηθηθούν ουσιαστικά, μέσα από τη σωστή διαχείρισή του, ώστε νααποφευχθούν οι τεράστιες αρνητικές συνέπειες τόσο για την ψυχική, όσο και για την σωματικήτους υγεία.
    Η Ημερίδα απευθύνεται κυρίως στους Υπηρετούντες στα Σώματα Ασφαλείας Αστυνομικούς καιΠυροσβέστες (όλων των βαθμών) και τις οικογένειές τους, ενώ μετά το πέρας θα ακολουθήσεισυζήτηση – ερωτήσεις.
    Παρακαλούμε προωθήστε το σε όσους περισσότερους μπορείτε!

 

                                                             
                                                     SERVO PER AMIKECO
                                                                Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                Η Γεν. Γραμματέας

ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς       ΕΥΚΑΡΠΙΔΟΥ Ευμορφίλη
    


    

 

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ