Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Γ.Ν. ΔΡΑΜΑΣ

Μαρ 16, 2019

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION                   
    ΔΙΕΘΝΗΣ  ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
        ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ  ΤΜΗΜΑ    
         Μη Κυβερνητική Οργάνωση
      Τοπική Διοίκηση Δράμας

Δ/νση:  Χρυσοβέργη 2 , 66 133 Δράμα
Τηλ. 25210 60040 και Fax 25210 60099
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.    
Ιστοσελίδα: ipadrama.blogspot.gr      

                                                                                        
                                                                                                             Δράμα, 15 Μαρτίου 2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 «Περισσότερα Χαμόγελα με την προσφορά παιχνιδιών από την I.P.A. Δράμας στην Παιδιατρική Κλινική του Γ.Ν. Δράμας»

    Αντιπροσωπεία της I.P.A.  Δράμας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Σκάρλιο Μηνά, τον Αντιπρόεδρο κ. Καλτσά Αθανάσιο και τη Γεν. Γραμματέα κα. Ευκαρπίδου Ευμορφίλη, με τη συμμετοχή εκπροσώπων Συλλόγων που ανήκουν όλοι μαζί σε ένα πρότυπο Πανελλαδικά Δικτύο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Δράμας, επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Μαρτίου 2019 το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου παραδόθηκαν παιχνίδια τα οποία συγκεντρώθηκαν στα πλαίσια Δράσεων της Ονειρούπολης και τα οποία θα μπορούν εις το εξής να παίζουν τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας.
    Με αφορμή την επίσκεψη αυτή, έγινε επιπλέον γνωστή η πρόθεσή μας προς τον Διευθυντή της παιδιατρικής κλινικής, να ανακαινίσουμε πλήρως την υπάρχουσα αίθουσα που χρησιμοποιούν τα παιδιά για να παίζουν μέσα στην κλινική.

3 2
    Ο Διευθυντής της παιδιατρικής κλινικής κ. ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ Ευάγγελος, μαζί με το παρευρισκόμενο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, μας υποδέχτηκαν με χαρά κι αφού μας ευχαρίστησαν θερμά για την πρωτοβουλία αυτή, τη δεύτερη σε μικρό χρονικό διάστημα, ανέφερε ότι τέτοιες προσπάθειες αποδεικνύουν την έμπρακτη αλληλεγγύη ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας μας προς το συνάνθρωπό μας και ιδιαίτερα τα παιδιά!

4 2
   Ως Εθελοντές Αστυνομικοί δεσμευτήκαμε να αναλάβουμε κάθε πρωτοβουλία και δράση, είτε μόνοι μας, είτε μαζί με άλλους συλλόγους, φορείς, επιχειρηματίες και απλούς συμπολίτες μας, με σκοπό να συγκεντρώσουμε οτιδήποτε απαιτηθεί σε υλικά, χρήματα, παιχνίδια, βιβλία, κλπ ώστε να έχουν τα παιδιά που νοσηλεύονται μια ασφαλή αίθουσα για παιχνίδι, με πολλά πολλά βιβλία και παιχνίδια, σε έναν αισθητικά αναβαθμισμένο χώρο, που θα αποτελεί το στολίδι του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας.

SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της Φιλίας)
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος

ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς         H Γεν. Γραμματέας

                                  ΕΥΚΑΡΠΙΔΟΥ Ευμορφίλη