ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ (I.P.A. ΦΩΚΙΔΑΣ)

Μαρ 09, 2019

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΩΚΙΔΑΣ
Λεωφ. Σαλώνων  & Κων. Καραμανλή,  
      331 00  - Άμφισσα
Τηλ.: 22650 79400  Fax: 22650 29632
Κιν: 694 555 4048
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστότοπος : ipa-fokida.webnode.gr

    
                                                                               Άμφισσα, 08 Μαρτίου 2019  
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Παγκόσμια Ημέρα Της Γυναίκας – I.P.A. Φωκίδας


Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών - Τοπική Διοίκηση Φωκίδας στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας προσέφερε συμβολικά σε όλες τις εργαζόμενες γυναίκες της Δ.Α. Φωκίδας από ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.
Παράλληλα πραγματοποίησε συνάντηση με το παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Φωκίδος προκειμένου να μεταφέρει τις δράσεις και τους σκοπούς του Παραρτήματος.

Η χρήσιμη, κατατοπιστική και ουσιαστική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας με ομιλήτρια την Πρόεδρο του παραρτήματος κ. Γεωργία  Καπαρέλη – Καπούρου, την οποία ευχαριστούμε θερμά,  τονίζοντας ότι φιλοδοξία του παραρτήματος είναι η προαγωγή του εθελοντισμού μέσα από δράσεις, ημερίδες, ενημερώσεις, δωρεάν ιατρικές ενημερώσεις και κάθε άλλο πρόσφορο μέσο με στόχο την έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη.

Η Τοπική μας Διοίκηση δεσμεύτηκε να είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, μέσα από τις μελλοντικές δράσεις.
Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΣΤΑΜΑΤΕΛΛΟ Ιωάννη, τον Αναπλ. Διοικητή Α.Τ. Ιτέας Υ/Α κ. ΛΑΜΠΟ Ιωάννη, τον Γραμματέα του παραρτήματος Ε.Α.Ε.Φωκίδος κ. ΜΟΥΤΟ Νικόλαο, το μέλος μας και μέλος του παραρτήματος κ. Ευγενία Λαμπροπούλου καθώς και τους εθελοντές, μέλη και συναδέλφους που παραβρέθηκαν σε αυτή την ενδιαφέρουσα συζήτηση, προσφέροντας και εδώ από ένα κόκκινο τριαντάφυλλο σε όλες τις γυναίκες.

Servo  Per  Amikeco
(Υπηρετώ διά της Φιλίας)
Για  το Διοικητικό  Συμβούλιο

Ο  Πρόεδρος     

    Ο Γενικός Γραμματέας
        
Ιωάννης ΛΑΜΠΑΔΑΡΗΣ         Ανάργυρος ΖΩΜΕΝΟΣ

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ