Ετήσιος χορός Τ.Δ.Χαλκιδικής

Μαρ 08, 2019

Πολύγυρος 4 Μαρτίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 στο κέντρο »Μιλτιάδης» στο Διονυσίου Χαλκιδικής η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Τ.Δ. Χαλκιδικής και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής ,πιστοί στο ραντεβού τους συνδιοργάνωσαν τον Ετήσιο χορό τους.

Πλήθος κόσμου αλλά και εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας έδωσαν το παρόν στηρίζοντας και τις δυο ενώσεις και διασκεδάζοντας μέχρι πρωϊας.

Την εκδήλωση τίμησαν ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Δ.Α. Χαλκιδικής Αστυνομικός Διευθυντής κ.ΤΑΛΑΜΠΙΡΗΣ Ιωάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Χαλκιδικής κ.ΓΙΩΡΓΟΣ Γιάννης, ο Δήμαρχος Ν.Προποντίδας κ.ΚΑΡΡΑΣ Εμμανουήλ, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κ.ΚΟΥΦΙΔΗΣ Ιωάννης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ.ΤΑΣΙΟΣ Γρηγόριος , η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Μουδανιών κα. ΜΑΥΡΟΦΡΥΔΗ Βαρβάρα , ο Διευθυντής του Europe Direct ΠΑΝΑΣ Απόστολος, ο Δικηγόρος και Πολιτευτής κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Νικόλαος , ο Δ/τής Ασφαλείας του ομίλου ΣΑΝΗ Α.Ε κ.ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ Στυλιανός ,Εκπρόσωπος του Προέδρου του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών ο Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Τμήματος κ.ΠΑΠΑΣ Βασίλειος , ο Πρόεδρος της IPA Τρικάλων ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας και ο Γενικός Γραμματέας κ.ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος, ο Πρόεδρος της IPA Πιερίας κ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος , ο Γενικός Γραμματέας της IPA Μακεδονίας κ.ΛΑΜΠΑΔΑΣ Γεώργιος , το Επίτιμο μέλος της IPA Χαλκιδικής κ. ΜΠΟΖΙΝΗΣ Χριστόφορος , Εκπρόσωποι από την Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων ο Ταμίας ΠΟΑΣΥ ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ Γεώργιος ,ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσων &και Διεθνών Σχέσεων ΦΕΤΚΟΣ Στάυρος και ο Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Θεόφιλος, ο Πρόεδρος Αποστράτων Αστυνομικών Χαλκιδικής Υποστράτηγος ε.α ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Κωνσταντίνος και ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ Αθανάσιος.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους συναδέρφους και φίλους της Αστυνομίας που παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

SERVO PER AMIKECO

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ                                                                    ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

             Δημήτριος ΠΑΛΛΗΣ        Ιωάννης ΤΣΑΓΑΝΟΣ

 

   

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ