Κοπή πίτας 2019 - Τ.Δ.Χανίων

Φεβ 15, 2019

INTERNATIONAL  POLICE  ASSOCIATION
ΔΙΕΘΝΗΣ  ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
HELLENIC NATIONAL SECTION
ΤΟΠΙΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ
LOCAL ADMINISTRATION OF CHANIA CRETE
 33  ΧΡΟΝΙΑ  I.P.A. ΧΑΝΙΩΝ
     ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ &   
   ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο.Η.Ε
Πλατεία Ελευθερίας- 73100- Χανιά -Κρήτης
Τηλ. +30 28210 57023- 28210 50047 Fax. +30 28210 57023-50047
 E-mail :  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
                                 

ΣΧΕΤ:2/52/870                                                            Χανιά 13 Φεβρουαρίου 2019

                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: «2ήμερη εκδρομή  στο Πέραμα Ρεθύμνου και  κοπής  πίτας  νέου έτους της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α ΧΑΝΙΩΝ»

Πέρασαν 33 χρόνια, από την ίδρυση της Τοπικής Διοίκησης Χανίων (Ι.Ρ.Α. ΧΑΝΙΩΝ)  της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. Αυτό το έτος όλες μας οι εκδηλώσεις θα έχουν σημείο αναφοράς την επέτειο αυτή.
Τρεις δεκαετίες  Ι.Ρ.Α. ΧΑΝΙΩΝ  με  τεράστια προσφορά  στο  Ελληνικό Εθνικό Τμήμα που απορρέει από τις σημαντικές κοινωνικές & πολιτιστικές δραστηριότητες της ,αλλά και την σημαντική θέση που κατέχει σύμφωνα με και τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει από αυτό.
Με ιδιαίτερη χαρά το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής μας Διοίκησης  διοργάνωσε και πραγματοποίησε 2ήμερη οδική εκδρομή στο πανέμορφο Πέραμα Ρεθύμνου με αναχώρηση το Σάββατο 09-02-2019 και ώρα 11.00 από τα γραφεία της Τοπικής μας Διοίκησης .

Μια υπέροχη βραδιά με αγαπημένους συναδέλφους και φίλους,σε φανταστικό περιβάλλον στον φιλόξενο παραδοσιακό  Ξενώνα “Κτήμα Δαλαμπελο” Ρεθύμνης, έγινε η κοπή της πίτας της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ!
Το ΔΣ της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Νομού Χανίων ευχαριστούμε από καρδιάς τον Πρόεδρο της ΙΡΑ Ηρακλείου και ταμία του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος Ζαχαριουδάκη Εμμανουήλ ,για την τιμητική παρουσία του στην εκδήλωση μας, τον αγαπητό φίλο πρόεδρο του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης και επίτιμο μέλος της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ, Ηλία Βασιλάκη ,τον αγαπητό φίλο και επίτιμο μέλος της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ , πρόεδρο της ΙΡΑ Σάμου Γιώργο Αβραμίδη για την προσφορά τους  στα δώρα της κοπής πίτας, αλλά και όλους τους φίλους πολίτες που στηρίζουν την ιδέα των 2ημερων αυτών εκδρομών μας!!

 

Το τυχερό φλουρί της πίτας έπεσε στην αγαπητή φίλη Κορνηλία  ,με δώρο ένα τάμπλετ προσφορά του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Νομού Θεσσαλονίκης και τρεις διανυκτερεύσεις σε κορυφαίο ξενοδοχείο στην όμορφη Σάμο.

Ήταν μια υπέροχη βραδιά με παραδοσιακούς κρητικούς μεζέδες και κρασί, που όπως πάντα μας ΕΝΩΣΕ σε μια γλυκιά παρέα που την αποτελούσαν συνάδελφοι εν ενεργεία, συνάδελφοι συνταξιούχοι , αλλά και πολίτες που αγαπούν ,σέβονται και εκτιμούν την ιδέα της Ι.Ρ.Α. και του
“Υπηρετώ δια της φιλίας”.!

Στις 09.30 το πρωί της Κυριακής10-02-2019 όλοι, μαζί είχαμε ένα πλούσιο παραδοσιακό πρωινό, με σχόλια ανέκδοτα και πειράγματα μεταξύ μας, στον απόηχο της προηγούμενης βραδιάς .
Την 11.ΟΟ περίπου ώρα, αφήνοντας τον καταπληκτικό ξενώνα ,διανύοντας μια πανέμορφη διαδρομή μέσα από γραφικά χωριά της περιοχής περίπου 11χλμ. φθάσαμε στην Ιερά Μονή Αρκαδίου, όπου με μέριμνα του ηγουμένου αυτής, είχαμε μια  πλήρη ενημερωτική ξενάγηση στους χώρους της Μονής.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τον ηγούμενο της Μονής αλλά και τον Θεολόγο Γεώργιο , δόκιμο μοναχό της Μονής για την συγκινητική ιστορική ξενάγηση και την ζεστή φιλοξενία που προσέφεραν στην αποστολή μας!!

Μπροστά σε ένα καταπληκτικό τοπίο με θέα την Ιερά Μονή Αρκαδίου φωτογραφηθήκαμε με την σημαία της Τοπικής μας Διοίκησης.

Τελευταία στάση μας η πόλη του Ρεθύμνου όπου όλοι μαζί απολαύσαμε καφέ και γλυκά στο ξεχωριστό καφέ “living room”!!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Χανίων ευχαριστούμε  θερμά όλους τους συμμετέχοντες για τη συνεχή τους στήριξη, συνεργασία και φιλία , τον ιδιοκτήτη και αγαπητό φίλο Βασίλη Πετροδασκαλακη την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων αγαπητή φίλη Πηνελόπη και το προσωπικό του ξενώνα «ΚΤΗΜΑ ΔΑΛΑΜΠΕΛΟΣ».                                         

Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη μας , τους φίλους πολίτες και τις οικογένειές τους ,
Καλή, δημιουργική και ευλογημένη χρονιά με υγεία και κάθε ευτυχία!!

            “ Υπηρετώ δια της φιλίας ”
               Για το Διοικητικό Συμβούλιο

  Ο  Πρόεδρος                     Η Γενική Γραμματέας
Περράκης  Ιωάννης            Ελένη Παπαθανασίου                                                    


Προς:
Α) ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΝΕΑ ΤΗΣ ΙΡΑ”
Β) ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Τ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ‘ΔΥΝΑΜΗ”
Γ) ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ  Δ.Ε.Α.
Δ) ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Ι.Ρ.Α.  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Έκθεση εικόνων

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ