κοπή πίτας Τ.Δ.ΚΟΖΑΝΗΣ

Φεβ 14, 2019

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ/νση: Λεωφ. Α. Παπανδρέου - Κοζάνη
Τ.Κ. 50 132
Κοζάνη, 13 Φεβρουαρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοπή βασιλόπιτας από την Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου
η εκδήλωση της Τοπικής Διοίκησης Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2019 .

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου υποδέχτηκαν πλήθος μελών και φίλων στην ταβέρνα «Ο Κώστας» στα Κοίλα Κοζάνης. Εκεί είχαν την ευκαιρία να γευτούν υπέροχα εδέσματα και να απολαύσουν ζωντανή μουσική σε μία υπέροχη ατμόσφαιρα, ενώ οι μικροί μας φίλοι απόλαυσαν το παιχνίδι.

Πιστοί στο «servo per amikeco» («υπηρετώ δια της φιλίας») και στο σκοπό της Ένωσης μας για δημιουργία σχέσεων φιλίας μεταξύ των μελών της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, η Τοπική μας Διοίκηση οργάνωσε την προαναφερόμενη εκδήλωση, κατά την διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν από την Πρόεδρο κα Ρώμα Φωτεινή οι δράσεις και πρωτοβουλίες της Τοπικής Διοίκησης για τον περασμένο χρόνο, ενώ παράλληλα δόθηκε έμφαση στις προτεραιότητες που έχουν ήδη τεθεί για το νέο έτος, 2019.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Σιόρεντας Δημήτριος, ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση, καθώς και ο Πρόεδρος της Συλλόγου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Κοζάνης, κος Μπουγάτσιας Κωνσταντίνος.

Η Πρόεδρος

ΡΩΜΑ Φωτεινή Η Γ. Γραμματέας

ΘΕΜΕΛΗ Σταυρούλα

Έκθεση εικόνων

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ