ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ
Μη Κυβερνητική Οργάνωση
Γ.Παπανδρέου 14-Λάρισα Τ.Κ.41334
Τηλέφ: 2410683230
Fax.: 2410671220
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
website: ipalarissas.gr
facebook:Ipa Larissas
Αρ. πρωτ:3/2019
Λάρισα 6 Φεβρουαρίου 2019
Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ
ΘΕΜΑ: «Βράβευση Τοπικής Διοίκησης Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.»
Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 11:00, ο Αθλητικός Σύλλογος ΤΑΕΚWONDO ο ΄΄Αγιος Γεώργιος΄΄, έκοψε την παραδοσιακή Βασιλόπιτα, όπου μεταξύ άλλον παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Λάρισας κ. Μπατζανούλης Αλέξανδρος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κυριτσάκας Βάϊος, ο επίτροπος Τούμπας κ. Γεωργάκης Φιλήμων, ο υπεύθυνος αθλητισμού δήμου Λάρισας κ. Αλεξούλης Ιωάννης και ο επίτροπος Τούμπας κ. Στατήρης Θεόδωρος.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι μαθητές που διακρίθηκαν κατά την προηγούμενη χρονιά, ο κορυφαίος προπονητής taekwondo κ. Κουκουλέτσος Βάϊος, ο συγγραφέας της ΄΄Θεσσαλλικής Ιστορίας΄΄ κ. Σπανός Κώστας, ο πυροσβέστης Ηλίας Αρβυθάς που με αυτοθυσία όρμισε στις φλόγες διαμερίσματος και έσωσε τον μικρό Στέφανο, και τέλος η Τοπική Διοίκηση Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών για την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο της πόλης (ανάλογα των δυνατοτήτων).
Ο πρόεδρος κ. Καλαμπούκας Αχιλλέας, η Γ.Γ. κα. Λιάκου Αφροδίτη που παραβρεθήκαμε και τα μέλη του Δ.Σ. , αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημοσίως τους ανθρώπους του Συλλόγου για την τιμή που μας έκαναν, αλλά και να υποσχεθούμε ότι θα είμαστε δίπλα τους, αρωγοί σε ότι προάγει τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την κοινωνία.
‘Servo per amikeco’
‘Υπηρετώ δια της φιλίας’
Για την Τ.Δ. Λάρισας
Ο Πρόεδρος H Γενική Γραμματέας
Αχιλλέας ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Αφροδίτη ΛΙΑΚΟΥ