Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

Δεκ 23, 2018

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ  ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΦΩΚΙΔΑΣ
Λεωφ. Σαλώνων  & Κων. Καραμανλή,  
      331 00  - Άμφισσα
Τηλ.: 22650 79400  Fax: 22650 29632
Κιν: 694 555 4048
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστότοπος : ipa-fokida.webnode.gr
 Άμφισσα,  22 Δεκεμβρίου 2018  


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: «Συμμετοχή μέλους μας στο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2018».


    Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Σχολής Ικάρων (Αεροπορική Βάση Δεκελείας) διεξήχθησαν οι Αγώνες Πρωταθλήματος Τοξοβολίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας. Με την ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας έλαβε συμμετοχή ο Αρχ/κας ΠΑΠΠΑΣ Αθανάσιος του Α.Τ. Άμφισσας-Δελφών, ο οποίος είναι μέλος της I.P.A. Φωκίδας.
    Ειδικότερα, ο ανωτέρω Αστυνομικός έλαβε αγωνιστική δραστηριότητα με Ολυμπιακό Τόξο σε στόχο κατηγορίας Α’ Ανδρών και η επίδοσή του ήταν 318 πόντοι. Επίδοση που αποτελεί ατομικό ρεκόρ για το συγκεκριμένο Πρωτάθλημα, καθώς στον ίδιο χώρο και για το περσινό πρωτάθλημα είχε λάβει 250 πόντους. Επίσης, στο πνεύμα του ‘Servo Per Amikeco’, να συγχαρούμε και τον Αρχ/κα ΜΟΣΧΟ Παρασκευά που υπηρετεί στη Δ.Α. Φωκίδας/Επιτελείο και έλαβε για πρώτη φορά μέρος στο συγκεκριμένο Πρωτάθλημα με επίδοση 215 πόντους.
    Θα θέλαμε να τους ευχηθούμε καλύτερες επιδόσεις στο μέλλον και να συνεχίσουν να μεταδίδουν το αθλητικό ιδεώδες του ευ αγωνίζεσθαι, ιδέα που στηρίζει και υπηρετεί η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών.
    Τέλος, πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες-αθλητές και στους διοργανωτές του Πρωταθλήματος Τοξοβολίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

 

Servo  Per  Amikeco
(Υπηρετώ διά της Φιλίας)
Για  το Διοικητικό  Συμβούλιο

Ο  Πρόεδρος   Ο Γενικός Γραμματέας

Ιωάννης ΛΑΜΠΑΔΑΡΗΣ  Ανάργυρος ΖΩΜΕΝΟΣ


 
  

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ