Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«7ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Αστυνομικών ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΥΡΙΔΗΣ»

Δεκ 21, 2018

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION                   
    ΔΙΕΘΝΗΣ  ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
        ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ  ΤΜΗΜΑ    
         Μη Κυβερνητική Οργάνωση
     Τοπική Διοίκηση Δράμας
Δ/νση: Χρυσοβέργη 2, Τ.Κ. 66133 Δράμα
Τηλ.: 25210 60040 Fax: 25210 60099
E-mail:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.    
Ιστοσελίδα: ipadrama.blogspot.gr                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

                                                                                               Δράμα, 20 Δεκεμβρίου 2018


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«7ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Αστυνομικών ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΥΡΙΔΗΣ»

    Η Τοπική Διοίκηση Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, στα πλαίσια των κοινωνικών της εκδηλώσεων πραγματοποίησε την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 στο γήπεδο της Ν.Αμισού Δράμας, το «7ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Αστυνομικών 7Χ7 ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΥΡΙΔΗΣ», με τη συμμετοχή ομάδων από όλες τις Υπηρεσίες της Δ/νσης Αστυνομίας Δράμας, καθώς και την ομάδα Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Δόξας Δράμας, προκειμένου να τιμήσουμε τη μνήμη του αξιαγάπητου συναδέλφου μας «ΒΑΣΙΛΗ ΛΥΡΙΔΗ».
    Στα πλαίσια του ποδοσφαιρικού τουρνουά, πραγματοποιήθηκε συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης , προκειμένου να δοθούν στα ανήλικα παιδιά που διαμένουν μόνιμα στο Σπίτι Φροντίδας του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που βρίσκεται στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας.
   Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Δράμας κ. Σέρτης Αθανάσιος, οι Διοικητές των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δ.Α. Δράμας, εκπρόσωποι Συνδικαλιστικών Ενώσεων Αστυνομικών, Πρόεδροι Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής μας, καθώς επίσης ο Γενικός Αρχηγός και ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας, της ιστορικής αυτής ομάδας που φέτος γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.
    Για την ιστορία στον τελικό πήγαν οι ομάδες του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας με τους Παλαίμαχους της Δόξας Δράμας, όπου τελικά επικράτησε η ομάδα των παλαιμάχων της Δόξας, με σκορ 2-1.
   Το Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Δράμας (I.P.A.) ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους που αγωνίστηκαν στο τουρνουά, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

SERVO PER AMIKECO
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος

ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς           Η Γεν. Γραμματέας

ΕΥΚΑΡΠΙΔΟΥ Ευμορφίλη