Εσπερίδα με θέμα Απειλές στο διαδίκτυο

Νοε 14, 2018

Διεθνής Ένωση Αστυνομικών
Τοπική Διοίκηση Λασιθίου
International Police Association
Ερ. Σταυρού 47 – 72100 Αγ. Νικόλαος
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Url : www.ipalasithiou.gr

Άγιος Νικόλαος, 13 Νοεμβρίου 2018


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στα πλαίσια των κοινωνικών εκδηλώσεων - δραστηριοτήτων μας, η Δ.Ε.Α. – Τ.Δ. Λασιθίου συμμετείχε ως συνδιοργανώτρια στην εσπερίδα με θέμα “Απειλές στο διαδίκτυο” με το σύλλογο γονέων Γυμνασίου Νεάπολης και τη Διαεπιστημονική ομάδα Ε.Σ.Τ.Ι.Α που πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων του Γυμνασίου Νεάπολης στις 12 Νοεμβρίου 2018.

Ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου Φραγκάκης Κώστας και η Δελημπαλταδάκη Σταυρούλα (Ψυχολόγος) παρευρέθησαν ως εισηγητές στην προαναφερόμενη εκδήλωση.

Το ενδιαφέρον καθώς και η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη αγγίζοντας τα 100 άτομα , πράγμα που έκανε την επιτυχία της εσπερίδας ακόμα πιο μεγάλη.
Οι εισηγητές εστίασαν στην ενημέρωση των γονέων σχετικά με τους τρόπους που μπορούν να προστατέψουν τα παιδιά τους στον κυβερνοχώρο.
Μέλη της Δ.Ε.Α. Λασιθίου παρακολούθησαν την συγκεκριμένη εσπερίδα δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι στηρίζουν τις εκδηλώσεις της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών.

 

Για το διοικητικό συμβούλιο της Δ.Ε.Α. Λασιθίου

Ο Πρόεδρος Η Γεν Γραμματέας
Φραγκάκης Κωνσταντίνος Ζερβάκη Μαρία Σπυριδούλα

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ