Επίσκεψη Προϊσταμένου Υπηρεσίας Θρησκευτικού Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη κ. ΚΙΟΥΛΟΥ Νεκτάριου στη Δ. Α. Φωκίδας

Νοε 06, 2018

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΩΚΙΔΑΣ

 


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 

Την Τετάρτη 31-10-2018 επισκέφθηκε την Διεύθυνση Αστυνομίας Φωκίδας ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης κ. ΚΙΟΥΛΟΣ Νεκτάριος της Υπηρεσίας Θρησκευτικού του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., όπου τον υποδέχτηκαν εγκάρδια ο Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας κ. ΝΤΑΛΑΧΑΝΗΣ Ιωάννης και ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας κ. ΧΟΛΕΒΑΣ Αθανάσιος.

IMG 9528

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, τέλεσε αγιασμό υπερ υγείας του Αστυνομικού Προσωπικού και των οικογενειών τους προσφέροντας σε όλους ως ευλογία από μία εικόνα του Αγίου Αρτεμίου.

IMG 9525

IMG 9519

Εν συνεχεία  πραγματοποίησε ομιλία τονίζοντας ότι «η Θρησκευτική Υπηρεσία της Αστυνομίας καλείται να παίξει το ρόλο του πνευματικού καθοδηγητή μας και για αυτό εργάζεται για την πνευματική θωράκιση μας ως και των μελών των οικογενειών μας, προσφέροντας μας ευκαιρίες για την ψυχική μας τόνωση, ηθική ενίσχυση και κοινωνική προβολή του έργου μας».

674

333

Κατά την διάρκεια της παραμονής του, μέλη του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Φωκίδας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Φωκίδας είχαν συνάντηση με τον Πανοσιολογιότατο όπου συζητήθηκαν θέματα πνευματικής καθοδήγησης και στήριξης των συναδέλφων, ενώ έγινε και ανταλλαγή αναμνηστικών.

 

Servo Per Amikeco

(υπηρετώ δια της φιλίας )

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος    Ο  Γενικός Γραμματέας


    


    

Ιωάννης Λαμπαδάρης     Ανάργυρος Ζωμένος

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ