Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκδήλωση Αλληλεγγύης στη Μυτιλήνη

Οκτ 24, 2018

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΕΣΒΟΥ

 

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 22/10/2018 στο Αμφιθέατρο της ΔΑ Λέσβου και αφορούσε την οικονομική ενίσχυση των αστυνομικών που τα σπίτια τους υπέστησαν ζημιές στο σεισμό της 12-7-2017.

Συγκεκριμένα, το νησί μας επισκέφθηκε ο ταμίας του Γερμανικού Εθνικού Τμήματος κος LAMBRECHT Gunter συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Ελληνικού Τμήματος κο ΠΑΠΑ Βασίλη και τον Ταμία κο ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ Μανόλη.

Σκοπός ήταν η απόδοση χρηματικών ενισχύσεων από το Εθνικό Τμήμα της Γερμανίας απευθείας στους πληγέντες. Η αντιπροσωπεία, τη προηγούμενη ημέρα, επισκέφθηκε το χωριό Βρίσα, όπου και διαπίστωσε το μέγεθος της καταστροφής που επήλθε.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Μυτιλήνης, Ερεσού & Πλωμαρίου π. ΓΙΟΥΣΜΑΣ Ευστράτιος, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα ΓΟΜΟΥ-ΠΡΩΤΟΓΕΡΑΚΗ Καλλιόπη, ο Αστυνομικός Δ/ντης Λέσβου ΣΤΕΦΑΝΟΥ Αντρέας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης Πύραρχος ΜΠΑΜΠΑΚΟΣ Νικόλαος, ο εκπρόσωπος του Κεντρικού Λιμενάρχη Μυτιλήνης Σημαιοφόρος ΛΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Ηλίας, ο Αναπλ. Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης ΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ Αντώνιος, ο Διοικητής του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Λέσβου κος ΝΑΝΑΣΟΣ Νικόλαος και ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Λέσβου κος ΝΤΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ Θεόδωρος. Την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου εκπροσώπησαν ο Γεν. Γραμματέας ΦΤΕΡΙΩΤΗΣ Αθανάσιος, ο ταμίας ΣΚΛΕΠΑΡΗΣ Παναγιώτης και το μέλος ΔΣ ΠΑΠΑΔΕΛΛΗΣ Απόστολος.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ   ΚΑΝΙΜΑΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ