Προσκυνηματική εκδρομή της Τοπικής Διοίκησης Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στο Άγιον Όρος

Σεπ 29, 2018

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ
Μη Κυβερνητική Οργάνωση
Γ.Παπανδρέου 14-Λάρισα Τ.Κ.41334
Τηλέφ:  2410683230
Fax.:  2410671220
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
facebook:Ipa Larissas
Αρ. πρωτ:29/2018

Λάρισα 29 Σεπτεμβρίου 2018

                  
Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

ΘΕΜΑ: «Προσκυνηματική εκδρομή της Τοπικής Διοίκησης Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στο Άγιον Όρος»

  Το τετραήμερο 20-23 Σεπτεμβρίου 2018 η Τοπική Διοίκηση Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών πραγματοποίησε προσκυνηματική εκδρομή στο Άγιον Όρος, αποτελούμενη από σαράντα οκτώ (48) άτομα χωρισμένα σε τέσσερις (4) ομάδες  ώστε να είναι εύκολη η μετακίνηση μας εντός του Όρους και η φιλοξενία μας στις Ιερές  Μονές. Κατά την παραμονή μας επισκεφτήκαμε τις Ιερές Μονές Βατοπαιδίου, Αγίου Παύλου, Διονυσίου, Ξενοφώντος, Δοχειαρίου, Κουτλουμουσίου, Παντοκράτορος  και τις Ιερές Σκήτες Αγίου Ανδρέα και Νέα Σκήτη.

IMG 3bec41a854dcfcb9a2a7bfeaa5675def V

Δεν θα μπορούσε να λείπει από το πρόγραμμα μας  η διέλευση από τις Καρυές που είναι η πρωτεύουσα του Αγίου Όρους  και η επίσκεψη μας στο Ιερό Ναό του Πρωτάτου  όπου  στο  ιερό Βήμα φυλάσσεται η θαυματουργή εικόνα  “ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙΝ”, στο κελί του γέροντα Γαβριήλ, στην Παναγούδα όπου διέμενε ο Άγιος Παΐσιος,  στην Ιερά Επιστασία, στην πολιτική Διοίκηση του Όρους καθώς και στο Αστυνομικό Τμήμα.

IMG 996e60150b717090a4ea725393ab9c1f V

Κατά την επιστροφή μας παρατέθηκε γεύμα σε εστιατόριο της Ουρανούπολης όπου μας υποδέχτηκαν ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Χαλκιδικής  και μέλος μας κ. Παπαδόπουλος Κυριάκος καθώς και ο  Γ. Γραμματέας του Εθνικού Τμήματος και μέλος της Τ.Δ. Χαλκιδικής  κ. Παππάς Βασίλειος.

IMG 20180923 150355
  Νιώθοντας την ανάγκη και την ηθική υποχρέωση, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την άψογη συνεργασία, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας και μέλος μας κ. Σιμούλη Χρήστο που μας συνόδευσε, το προσωπικό του Α.Τ. Άγιου Όρους και ιδιαίτερα τον Υ/Α΄ κ. Τσαγάνη Ιωάννη και τον Γραμματέα Αρχ. κ. Καραλιλιόπουλο Γεώργιο καθώς και το ΚΤΕΛ Τρικάλων που συνετέλεσαν ώστε να στεφθεί με επιτυχία αυτό το προσκύνημα.
  Κλείνοντας, θέλουμε να τονίσουμε ότι η επίσκεψη στο Άγιο  Όρος ήταν εμπειρία ζωής για όλους εμάς …!!!

                                               ‘Servo per amikeco’
                                       ‘Υπηρετώ δια της φιλίας’


                                Για την  Τ.Δ. Λάρισας   

         Ο Πρόεδρος                      H Γενική Γραμματέας


     Αχιλλέας ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ                                 Αφροδίτη ΛΙΑΚΟΥ  

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ