Αλληλεγγύη στους πληγέντες-Τ.Δ.ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Ιουλ 29, 2018

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Μη Κυβερνητική Οργάνωση
Χαριλάου Τρικούπη 41
63100 - Πολύγυρος Χαλκιδικής
ΕΛΛΑΣ
Τηλέφωνο: 23710 21625
FAX: 23710 23195
E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
                                                Πολύγυρος28-7-2018
Δελτίου Τύπου
ΘΕΜΑ:  ‘’ Αλληλεγγύη στους πληγέντες
΄Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Τοπική Διοίκηση Χαλκιδικής εκφράζει τη βαθιά θλίψη της και τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των δεκάδων ανθρώπων, που έχασαν τη ζωή τους στα πύρινα μέτωπα που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες μέρες στην Αττική, καθώς και την αμέριστη συμπαράστασή της στους εκατοντάδες τραυματίες και ξεσπιτωμένους που είδαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους, τους κόπους μιας ζωής, να καταστρέφονται μέσα σε λίγες ώρες. Εκφράζει επίσης τα θερμά συγχαρητήρια στους συναδέλφους αλλά και εθελοντές που  κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να βοηθήσουν και να σώσουν ανθρώπους αλλά και ζώα μέσα σε πολύ αντίξοες συνθήκες.
Η Τοπική Διοίκηση Χαλκιδικής της Δ.Ε.Α μετά από έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο  αποφάσισε να καταβάλει στο λογαριασμό του Εθνικού Τμήματος το ποσό των 100Ε προκειμένου να το αποδώσει μαζί με ότι άλλο χρηματικό ποσό που θα συγκεντρώσει στο φορέα που θα κρίνει αυτό πιο χρήσιμο .
Μπροστά σε αυτή την εθνική τραγωδία οφείλουμε και είναι χρέος όλων μας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να σταθούμε δίπλα τους.

SERVO PER AMIKECO
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   ΠΑΛΛΗΣ Δημήτριος                                     ΤΣΑΓΑΝΟΣ Ιωάννης

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ