Επίσκεψη στο Δήμαρχο Ηγουμενίτσας

Ιουλ 12, 2018

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATIOΝ - ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ – HELLENIC NATIONAL SECTION
TOΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΑΓ. ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ 5  -  461 00 ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
                                                                                                
                                                                                      Ηγουμενίτσα  11 Ιουλίου   2018
                                                                                                                                                                                  Την 22 Μαΐου 2018, το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α Θεσπρωτίας, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλο. Στη συνάντηση, παρευρίσκετο  κι ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ηγουμενίτσας, κ. Δημήτριος Πάκος.
Ο κ. Δήμαρχος, συνεχάρη το νεοεκλεγέν Δ.Σ. τόσο  για την εκλογή του, όσο και για τη διαχρονική προσφορά της Τοπικής μας στον τόπο. Στο πλαίσιο αυτής της προσφοράς, ζήτησε τη συνέχιση της συνεργασίας μας με τη Δημοτική Αρχή, για την ανάπτυξη νέων δράσεων προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.
Ο Πρόεδρος της Τοπικής μας, αφού ενημέρωσε το Δήμαρχο για τις επιμέρους πρωτοβουλίες μας, όπως αιμοδοσία, συγκέντρωση και διάθεση αγαθών στις Προνοιακές Δομές του Δήμου και διάφορες ενημερωτικές ημερίδες μας, στη συνέχεια με τη σύμφωνη γνώμη του Δ.Σ., έκανε αποδεκτό το αίτημα της Δημοτικής Αρχής, για θεσμική συνεργασία και καθορισμό κοινών δράσεων και πρωτοβουλιών. 


SERVO PER AMIKECO
(υπηρετώ δια της φιλίας)

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


            Ο Πρόεδρος                                                              Ο Γενικός Γραμματέας    ΧΡΗΣΤΟΥ Δημήτριος                                                        ΑΝΕΣΤΙΔΗΣ  Ευστράτιος

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

newgif 2020 08

prosfores 1