Εορτασμός Αποστόλου Παύλου-ΤΔ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Ιουν 30, 2018

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Στα πλαίσια του εορτασμού του Προστάτη Αγίου της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.), Αποστόλου Παύλου, πραγματοποιήθηκε την 29-06-2018 θεία λειτουργία μετά αρτοκλασίας, στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου (Μετόχι Αγίου Διονυσίου) στο Μουζάκι Ζακύνθου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δωδώνης κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ.
Τον εκκλησιασμό παρακολούθησαν ως προσκεκλημένοι της Τοπικής μας Διοικήσεως ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας κ. ΚΑΜΠΙΤΣΗΣ Θεόδωρος, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΠΑΝΩΡΙΟΣ Τριαντάφυλλος, ο Διοικητής Α.Τ. Ζακύνθου κ. ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ Δημήτριος, ο Διοικητής Τροχαίας κ. ΤΣΩΛΟΣ Νεκτάριος, ο Υπασπιστής κ. ΣΙΑΤΗΣ Σωτήριος, ο Δήμαρχος Ζακύνθου κ. ΚΟΛΟΚΟΤΣΑΣ Παύλος, ο Πρόεδρος του Ο.Δ.Α. Ζακύνθου κ. ΜΠΕΤΙΝΗΣ Ευστάθιος μαζί με τα άτομα με ειδικές ανάγκες που φιλοξενεί στον Ο.Δ.Α.Ζ., συνάδελφοι και πιστοί του νησιού.
Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας η Τοπική μας στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης παρέθεσε γεύμα αγάπης στα τριάντα (30) άτομα με ειδικές ανάγκες του Ο.Δ.Α.Ζ. με τις συνοδούς τους αλλά και σε αρκετούς συναδέλφους μέλη μας, στην Ταβέρνα «ΝΙΚΟΣ» στον Γέρακα Βασιλικού.
Η Τοπική μας Διοίκηση ευχαριστεί τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας «ΝΙΚΟΣ» κ. ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗ Νικόλαο, τον ιδιοκτήτη ξενοδοχειακής επιχείρησης κ. ΛΑΤΤΑ Ιωάννη, την φροντίδα υγείας ZANTE MEDICAL CARE, την Διευθύντρια του τουριστικού γραφείου ZANTE TRAVEL MALL κ. ΠΕΤΤΑ Νανά και τα καταστήματα ειδών μαναβικής «ΑΛΕΧ» και ΛΑΓΟΔΗΜΟΥ Αργύρη που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής.

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ