ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ

Μαϊ 29, 2018

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΒΑΛΑΣ

 

Tο χρονικό διάστημα από 17-03-2018 έως 01-04-2018 ο Α’ Αντιπρόεδρος της Τ.Δ. Καβάλας ΚΑΝΤΖΙΔΗΣ  Χρήστος, επισκέφθηκε την Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Φιλοξενήθηκε στο ΙΡΑ  HOUSE Μελβούρνης, όπου τον υποδέχθηκαν ο Treror O’ Shanesse με την σύζυγό Denese υπεύθυνοι ευγενικοί και φιλόξενοι διαχειριστές του ξενώνα της ΙΡΑ  HOUSE Μελβούρνης. Τον  ξενάγησαν σε διάφορα μέρη στην πόλη της Μελβούρνης.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στο μέλος μας, το γεγονός όταν παρουσιάστηκε Αστυνομικός της Έφιππης Αστυνομίας του Καναδά ονόματι James, στον ξενώνα του ΙΡΑ  HOUSE Μελβούρνης. Δεν υπήρχε χώρος για διαμονή και ο Αστυνομικός από τον Καναδά φιλοξενήθηκε σε οικείες μελών της Τ.Δ. Μελβούρνης εκ περιτροπής.

KAV3
Επίσης το μέλος της Τοπικής μας, παρακολούθησε την παρέλαση της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821, όπου παρέλασαν ένστολοι Αστυνομικοί Ελληνικής καταγωγής που υπηρετούν στην Αστυνομία της Μελβούρνης, με τα χρώματα της Ελληνικής σημαίας μας.   

Έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών και διάλογος για την ΙΡΑ, ανταλλάχθηκαν απόψεις, σε πολύ καλό φιλικό κλίμα και από την συζήτηση προέκυψε ταύτιση απόψεων σε θέματα της Ι.Ρ.Α.

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ