Επίσκεψη στην πόλη μας, συναδέλφων μελών της Ι.Ρ.Α. Ρωσίας- Τ.Δ. ΒΟΡΟΝΙΖΚΙ

Μαϊ 24, 2018

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΒΑΛΑΣ

 

Την 24-03-2018 επισκέφθηκε την πόλη μας, ο συνάδελφος OGVEV  Μichail πρόεδρος μέλος της ΙΡΑ Ρωσίας - Τ.Δ. ΒΟΡΟΝΙΖΚΙ, ο οποίος συνοδευόταν από τον OVSIANNIKOV  Vladimir, αντιπρόεδρο της ίδιας Τοπικής.

Οι δύο συνάδελφοι έμειναν ενθουσιασμένοι από την συνάντησή μας. Τους συναδέλφους υποδέχθηκαν στα γραφεία της Τ.Δ. ο πρόεδρος ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ  Θεμιστοκλής, με τον συνάδελφο Πολιτικό Υπάλληλο του Τ.Τ. Καβάλας ΑΔΑΜΙΔΗ  Γεωργάκη ο οποίος έκανε χρέη διερμηνέα.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό φιλικό κλίμα και από την συζήτηση προέκυψε ταύτιση απόψεων σε θέματα της Ι.Ρ.Α., ενώ παράλληλα έγινε ανταλλαγή δώρων.    
Κατόπιν ξεναγήθηκαν στην πόλη της Καβάλας, όπου έδειξαν γοητευμένοι από τις ομορφιές της πόλης μας, καθόσον και οι δύο φιλοξενούμενοι επισκέπτονται για πρώτη φορά τόσο την χώρα μας όσο και την πόλη μας και μετά την ξενάγηση τους παρατέθηκε γεύμα σε κατάστημα της πόλης.
Αναχωρώντας για την πατρίδα τους, μας διαβεβαίωσαν ότι θα μεταφέρουν στο Εθνικό Τμήμα Ρωσίας, την φιλοξενία που γεύτηκαν τις λίγες ώρες που παρέμειναν στην όμορφη πόλη της Καβάλας.  

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ