τουρνουά ποδοσφαίρου στην Καρδίτσα

Μαρ 26, 2018

Το εργαστήριο της σύγχρονης κεραμικής τέχνης Υδρία του κ. Τίμου Χατζηλαγού στη Σάμο θα φιλοτεχνήσει το έπαθλο του κυπέλλου του τουρνουά ποδοσφαίρου της ΙΡΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ που θα πραγματοποιηθεί στον νομό Καρδίτσας 1 και 2 Ιουνίου 2018.

Ο πρόεδρος της ΙΡΑ Σάμου Γιώργος Αβραμίδης συνόδευσε τον πρόεδρο της ΙΡΑ Καρδίτσας Ζαρχανή Γεώργιοστο εργαστήριο της σύγχρονης κεραμικής τέχνης Υδρία στη Σάμο στη φωτογραφία διακρίνονται οι δυο πρόεδροι οι οποίοι προσφέρουν το ημερολόγιο της ΙΡΑ στον κ. Τίμο Χατζηλαγό.
Στο εργαστήριο Αγγειοπλαστικής του 
Τίμου Χατζηλαγού.
Το εργαστήριο κεραμικών Υδρία του Τίμου Χατζηλαγού στο χωρίο Κουμαραδαίοι της Σάμου δεν είναι ένα συνηθισμένο εργαστήριο κεραμικής. 
Το εργαστήριο κεραμικών Υδρία είναι μια γκαλερί τέχνης  με συλλογές από πίνακες, γλυπτά και με μικτές κατασκευές, φτιαγμένα όλα από κεραμικά υλικά (πηλός, υαλόματα, γεωλιγικά υλικά κ.α) που έχουν δουλευτεί με την τεχνική Raku. 
Τα έργα του Υδρία είναι μοντέρνα με έντονο το στοιχείο της αφαίρεσης  και αντιπροσωπεύουν άξια την σύγχρονη  εικαστική κεραμική η οποία τα τελευταία χρόνια παίρνει μια νέα μορφή και διάσταση στην Ελλάδα.
Ο Τίμος Χατζηλαγός αντλεί τα θέματα των έργων του από τις καθημερινές ανθρώπινες λειτουργίες, από την ανθρώπινη ύπαρξη και συμπεριφορά και από το περιβάλλον με κύρια χαρακτηριστκά τους την αφαίρεση, τον  συμβολισμό και την ρεαλιστική αντίληψη. 
Όλα τα αντικείμενα είναι μοναδικά γλυπτά καθώς και οι πίνακες ακολουθούν την ίδια δομή της γλυπτικής και γίνονται εικαστικά μοναδικά αντικείμενα.
Στο εργαστήριο Υδρία θα βρείτε όλα τα παραδοσιακά κεραμικά της Σάμου, όπως την κούπα του Πυθαγόρα, αλλά θα ανακαλύψετε και μοναδικά έργα κεραμικής τέχνης που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα μέσα από την προσωπική ματιά του Τίμου Χατζηλαγού.
Μια βόλτα στο όμορφο χωριό Κουμαραδαίοι και σίγουρα μια επίσκεψη στο εργαστήριο καραμεικής τέχνης Υδρία είναι κάτι που πρέπει  να κάνετε όταν φτάσετε στην Σάμο! αυτό λοιπόν έκανε και ο πρόεδρος της ΙΡΑ Σάμου Γιώργος Αβραμίδης ώστε ο πρόεδρος της ΙΡΑ Καρδίτσας κ. Ζαρχανής Γεώργιος να ξεναγηθεί και να συνομιλήσει με τον κ. Τίμο Χατζηλαγό στο εργαστήριο σύγχρονης κεραμικής τέχνης Υδρία ο οποίος δέχτηκε την πρόταση του προέδρου της ΙΡΑ Καρδίτσας κ. Ζαρχανή Γεωργίου να φιλοτεχνήσει το έπαθλο του κυπέλλου του τουρνουά ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθεί στον νομό Καρδίτσας 1 και 2 Ιουνίου 2018.
---------------------------------
 
Στο εργαστήριο αγγειοπλαστικής του Τίμου Χατζηλαγού, όπου γίνετε επίδειξη της δίκαιης κούπας του Πυθαγόρα και της κατασκευής της. 
Η κούπα της ισορροπίας και του μέτρου ή της ελευθερίας, όπως είναι επίσης γνωστή...

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ