Τους προέδρους της Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο πρόεδρος Σάμου κ. Αβραμίδης Γεώργιος

Μαρ 19, 2018

Σάμος 12/03/2018
Προς: Εθνικό Τμήμα ΙΡΑ, ΠΟΑΣΑ, Τ.Δ Θεσσαλονίκης
Κοιν: Τ.Δ ΙΡΑ Χώρας, Ενώσεις - Σύνδεσμοι Αποστράτων Αστυνομικών


Θέμα: επίσκεψη στην Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, στον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και την Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Θεσσαλονίκης.


Δελτίο Τύπου


Τους προέδρους της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης κ. Αναστασιάδη Γεώργιο,

του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης κ. Βασιλάκη Ηλία

και της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Θεσσαλονίκης κ. Χριστοδουλή Χριστόδουλο επισκέφτηκε το πρώτο Δεκαήμερο 7-8-9-10 του μηνός Μαρτίου 2018 ο πρόεδρος ΙΡΑ Σάμου και του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Σάμου κ. Αβραμίδης Γεώργιος.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ1
Ο πρόεδρος του Σ.Α.Α.Σ και της ΙΡΑ Σάμου κ. Αβραμίδης Γεώργιος μετέφερε εκ μέρους των δυο Διοικητικών Συμβουλίων και των μελών στους ανωτέρω φίλους και αδερφούς του νομού Θεσσαλονίκης τους χαιρετισμούς και τις ευχές για καλή Σαρακοστή και καλό Πάσχα ανταλλάσσοντας αναμνηστικά δώρα και προϊόντα από το όμορφο νησί της Σάμου.
Κατά τις συναντήσεις έγιναν συζητήσεις για όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν τα μέλη και υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων και ιδεών από όλες τις πλευρές.
Ο πρόεδρος της ΙΡΑ Σάμου και του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Σάμου κ. Αβραμίδης Γεώργιος έδωσε πρόσκληση ανοικτή να επισκεφτούν την Σάμο οι πρόεδροι της Θεσσαλονίκης και κάλεσε τον πρόεδρο  του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης κ. Βασιλάκη Ηλία να είναι ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Σάμου για ενημέρωση επί των οικονομικών θεμάτων Σύνταξης και των ταμείων που τα τελευταία χρόνια Μειώνονται Συνεχώς.
Οι πρόεδροι Θεσσαλονίκης εξήραν το έργο των μελών της Σάμου και επ’ ευκαιρίας της επισκέψεως του προέδρου έστειλαν τις θερμότερες ευχές σε όλα τα μέλη της Σάμου.
Επίσης οι Πρόεδροι των διοικήσεων δήλωσαν από κοινού, πως θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό των μελών, των οικογενειών τους και της κοινωνίας και με τις λιγοστές δυνάμεις τους θα ενισχύουν στο μέτρο του δυνατού.


servo peramikeko
Υπηρετώ δια της φιλιας
ο πρόεδρος                                     οι γραμματείς
Αβραμίδης Γεώργιος                             Σακερλής Γεώργιος
                                                          Μητώνας Στέφανος

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ