Δράσεις Τ.Δ.Αργολίδας

Μαρ 01, 2018

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Ελευθερίας 2, 21100 Ναύπλιο
Τηλ. & Fax : 2752098757
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
    

    Ναύπλιο, 20 Φεβρουαριου 2017
                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    
     
Αντιπροσωπεία της Τ.Δ. Αργολίδας της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ  επισκέφτηκε τον Αντιπεριφερειαρχη Αργολίδας Κο ΤΑΣΟ ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟ προκειμένου να τον ενημερώσει σχετικά με το έργο της ένωσης μας σε κοινωνικό πολιτιστικό ανθρωπιστικό   αθλητικού επίπεδο ,  καθώς και τις μελλοντικές δράσεις  και εκδηλώσεις της ένωσης μας  για τα ανώτερο θέματα  Κος Αντιπεριφερειαρχης δήλωσε  γνώστης όλων των σκοπών της ένωσης μας και εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του σε όλες μας τις μελλοντικές εκδηλώσει μας. Επίσης συζητήθηκε και η δυνατότητα ανεγέρσεως ιερού προσκυνήματος του ΑΓΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ και δόθηκαν απ αυτόν οι απαραίτητες κατευθύνσεις  στον τομέα αυτό.
   Αφού ευχαριστήσαμε για την κατανόηση τον Κο ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟ  του προσφέραμε το Λάβαρο της Ένωσης μας καθώς και το επετειακό ημερολόγιο του ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ της Ι.P.A.


                            
                                                SERVO PER AMIKECO  


        Με ιδιαίτερη Εκτίμηση
Ο Πρόεδρος                       Ο Γενικός Γραμματέας


Αθανάσιος ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ  Σπυρίδων ΚΟΥΤΡΟΦΙΝΗΣ

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ