Παρουσίαση βιβλίου, μέλους της Τ.Δ. Πέλλας Αστυνόμου Β΄ εν αποστρατεία, κ. Ιωάννη ΤΟΜΑ

Φεβ 02, 2018

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΛΛΑΣ

Έδεσσα 31 Ιανουαρίου 2018
 
ΘΕΜΑ: «Παρουσίαση βιβλίου, μέλους της Τ.Δ. Πέλλας Αστυνόμου Β΄ εν αποστρατεία, κ. Ιωάννη ΤΟΜΑ ».
 
-Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά σας γνωστοποιούμε ότι μέλος της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ,ο Αστυνόμος Β΄ εν αποστρατεία, κ. Ιωάννης ΤΟΜΑΣ, πρόσφατα προέβη στην έκδοση βιβλίου, που αποτελεί μελέτη λειτουργικού και υμνολογικού περιεχομένου, με τίτλο "Το βάπτισμα στις κατηχήσεις του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου".
-Ο συγγραφέας είναι υποψήφιος διδάκτωρ της Λειτουργικής στο Τμήμα Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και
υποψήφιος μεταπτυχιακού διπλώματος στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του ιδίου Πανεπιστημίου και κατάγεται από τον Αρχάγγελο Πέλλας .
-Το βιβλίο παραθέτει στοιχεία που αντλήθηκαν από πηγές του 4ουαιώνα και καταδεικνύουν ότι το βάπτισμα, δεν είναι μια τυπική διαδικασίαονοματοδοσίαςή οικογενειακή εκδήλωση, αλλά το μυστήριο με το οποίο ο βαπτιζόμενος λαμβάνει τις δωρεές του Αγίου Πνεύματος. Το βάπτισμα τότε ήταν συνδεδεμένο με τη Θεία Ευχαριστία και αποτελούσε κορυφαία γιορτή ολόκληρης της χριστιανικής κοινότητας. 
-Διαβάζοντάς το ταξιδεύουμε στη λειτουργική παράδοση όπου το ενδιαφέρον εντείνεται. Ας του  ευχηθούμε καλοτάξιδο, και εις άλλα με υγεία !!!.
-Ενδιαφερόμενοι για προμήθεια του βιβλίου μπορούν να επικοινωνούν απευθείας  με το συγγραφέα, στα τηλέφωνα 6934154550
-Επιπλέον γίνεται γνωστό ότι η ΤοπικήΔιοίκησηΠέλλας για τα μέλη της, προέβη στην απόκτηση του βιβλίου το οποίο είναι διαθέσιμο στην βιβλιοθήκη που υφίσταται στα Γραφείαμας, γιαοποιονδήποτε επιθυμεί να το μελετήσει .
                                               SERVOPERAMIKECO
Ο Πρόεδρος – ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Κων/νος   Η Γ. Γραμματέας – ΣΕΛΚΟΥ Ειρήνη

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ