Επίσκεψη μελών της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών του Ισραήλ στο Ναύπλιο.!!!!!

Νοε 28, 2017

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Ελευθερίας 2, Τ.Κ.21100 Ναύπλιο
Τηλ. & fax: 2752098757
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


                                Ναύπλιο 28/11/2017
                                                                                                           

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


     Μέλη της INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION IPA ISRAEL, με επικεφαλής τον  "Eran Israel Commander (Retired)  Secretary General & Responsible for International affairs", επισκέφτηκαν την πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους το Ναύπλιο.

Τους Ισραηλινούς συναδέλφους μας με ιδιαίτερη χαρά και εκτίμηση υποδέχθηκε το Προεδρείο της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Αργολίδας, αποτελούμενο από τον Αντιπρόεδρο κ. Παπαθεοφάνη Γεώργιο, την αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα κα Κορολή Έφη και τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κ. Καζά Αθανάσιο όπου τους ξενάγησε στο ιστορικό κάστρο του Αναπλιού το Παλαμήδι, καθώς και τους έδωσε οδηγίες το πως να κινηθούν στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, ώστε να απολαύσουν τα σημαντικότερα μνημεία αυτής, την ομορφιά που την διακατέχει, τελειώνοντας την επίσκεψή τους στο λιμάνι  με θέα το υπέροχο Μπούρτζι και ολόκληρη την Ακροναυπλία.

     Τα ανωτέρω σωματεία μέσα σε εγκάρδιο, αδελφικό και συναδελφικό κλίμα αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την εργασία μας, καθώς και ιδέες για τα πλαίσια λειτουργίας των τοπικών διοικήσεων με πιθανές μελλοντικές συνεργασίες.

     Οι Ισραηλινοί συνάδελφοί, αφού μας ευχαρίστησαν για την όλη φιλοξενία μας, επιφυλάχθηκαν να μας την ανταποδώσουν σε επίσκεψη μας στην χώρα τους.

     Το Προεδρείο της Ένωσης μας, αποχαιρέτησε τους συναδέλφους της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Ισραήλ, τους ευχήθηκε καλή διαμονή στην χώρα μας, να περάσουν όσο το δυνατόν πιο καλά, απολαμβάνοντας τις ομορφιές του τόπου μας και καλή επιστροφή στην πατρίδα τους.

     Επίσης ως Ένωση ευχαριστούμε θερμά την Διευθύντρια Εφορίας Αρχαιοτήτων Αργολίδας κα ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Άλκηστης  για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία, κατά το χρονικό διάστημα παραμονής μας στο φρούριο του Παλαμηδίου.  

Servo Per Amikeco
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
       Ο Πρόεδρος                                                                                Ο Γενικός Γραμματέας

Αθανάσιος Κατσιγιάννης                                                                  Σπυρίδων Κουτρουφίνης

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

newgif 2020 08

prosfores 1