Παρουσία της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ στα εγκαίνια του νέου Τμήματος της Τουριστικής Αστυνομίας Χανίων

Νοε 13, 2017

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ

 

Αριθ. 2/52/606Α    Χανιά 12 Νοεμβρίου 2017
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Ήταν μεγάλη μας χαρά και ιδιαίτερη τιμή η πρόσκληση που δέχθηκε ο υπογράφων πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Χανίων Ιωάννης Περράκης, όπως παραβρεθεί στα εγκαίνια του νέου Τμήματος της Τουριστικής Αστυνομίας Χανίων .
Το εγκαίνια έγιναν την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, στα κτίρια του πρώην Αστυνομικού Τμήματος του Γαλατά, όπως προέκυψε από την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ.
Η Ένωσή μας που ως έμβλημα έχει τη φράση «SERVO PER AMIKECO» που στην Εσπεράντο σημαίνει «ΥΠΗΡΕΤΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ», σε μεγάλο βαθμό είναι αλληλένδετα συνδεδεμένη με ένα σημαντικό κομμάτι του ρόλου της Τουριστικής Αστυνομίας που είναι
η εξυπηρέτηση πολιτών και συναδέλφων από όλο τον κόσμο σε θέματα τουριστικού ενδιαφέροντος αλλά και ανταλλαγή επαγγελματικών γνώσεων και πείρας στο χώρο της Αστυνομίας με σκοπό τη διευκόλυνση της Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας.
Αποτέλεσμα αυτών είναι να επηρεάζεται θετικά την εικόνα της Αστυνομίας και τις σχέσεις Αστυνομίας Πολίτη.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Διοικητή του Τμήματος της Τουριστικής Αστυνομίας Χανίων Υπαστυνόμο Κίτσιου Μάρθα για την εγκάρδια υποδοχή και αδελφική φιλοξενία της οποίας έτυχε ο υπογράφων πρόεδρος της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α Χανίων και να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας για την εξαιρετική και άρτια διοργάνωση του εγκαινίων.
Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Χανίων ευχόμαστε στην Διοικητή και σε όλους τους συναδέλφους και φίλους που απαρτίζουν το προσωπικό της Τουριστικής Αστυνομίας Χανίων, υγεία προσωπική και οικογενειακή και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους!!
 
 
SERVO PER AMIKECO   «Υπηρετώ δια της φιλίας»
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο Πρόεδρος                      Η Γενική Γραμματέας
Περράκης Ιωάννης              Ελένη Παπαθανασίου

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ