ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ Τ.Δ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Νοε 08, 2017
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ Τ.Δ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
 
Αποκαλυπτήρια Μνημείου Πεσόντων στο καθήκων Αστυνομικών


Στις 7-9-2017  έγιναν στο προαύλιο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Πεσόντων Αστυνομικών.
Την τοπική μας διοίκηση εκπροσώπησε ο Γ Αντιπρόεδρος κ.Παργινός Χρήστος.                                                                        
 


Συνάντηση με τον Πρόεδρο και το μέλος και Προεδρεύων των συνεδριάσεων Δ.Σ. και υπεύθυνο του περιοδικού,ιστοσελίδας και επικοινωνίας της Τ.Δ.Θεσσαλονίκης.
 
Στις 8-9-2017 ο Ά Αντιπρόεδρος κ.Χρήστου Αθανάσιος και ο ΄Γ Αντιπρόεδρος κ.Παργινός Χρήστος επισκέφτηκαν τα γραφεία της τοπικής διοίκησης Θεσσαλονίκης και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν εποικοδομητικές απόψεις για θέματα που αφορούν τη Δ.Ε.Α.,με τον Πρόεδρο κ.Γιαννακόπουλο Βασίλειο και το μέλος και Προεδρεύων των συνεδριάσεων Δ.Σ. και υπεύθυνο του περιοδικού,ιστοσελίδας και επικοινωνίας κ.Βασιλάκη Ηλία.                       
"Έκθεση Φωτογραφίας με ελεύθερο θέμα"
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τη Τοπική Διοίκηση Ιωαννίνων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών και με διάρκεια από 29-9-2017 έως 8-10-1017 
"Έκθεση Φωτογραφίας με ελεύθερο θέμα"
στον εκθεσιακό χώρο του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων.
Στα εγκαίνια της εκθέσεως  στις 30 Σεπτεμβρίου 2017 και κατά τη διάρκεια αυτής παρευρέθησαν εκπρόσωποι της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας,οι Πρόεδροι των Τ.Δ Θεσπρωτίας και Πρεβέζης,καθώς και πλήθος κόσμου.
Τέλος σύσσωμο στην τελετή των εγκαινίων παρευρέθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Ιωαννίνων της Δ.Ε.Α.


Συνάντηση με τον Πρόεδρο και τον Αναπλ.Γεν.Γραμματέα και αρμόδιο Διεθνών Σχέσεων του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών


Στις 27 Σεπτεμβρίου 2017,ο Ά Αντιπρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Ιωαννίνων κ.Αθανάσιος Χρήστου και ο΄Γ Αντιπρόεδρος  κ.Παργινός  Χρήστος,συναντήθηκαν στα κεντρικά γραφεία του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών,μετον Πρόεδρο κ.Καραπατάκη Ιωάννη και τον Αναπλ.Γεν.Γραμματέα και αρμόδιο Διεθνών Σχέσεων κ.Καρκαλή Κυριάκο.


Στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής,
"Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών".


Στα εγκαίνια της Έκθεσης ζωγραφικής 
"Η οδική ασφάλεια με τα μάτια των παιδιών"
που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα,στις 2 Οκτωβρίου 2017 στο ΓΑΚ-Ιστορικό Αρχείο Ηπείρου και 


που διοργανώσε  η Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με τη "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"


παρευρέθηκαν,ο Πρόεδρος κ.Σπυρίδων Κίτσιος και ο ΄Γ Αντιπρόεδρος κ.Παργινός Χρήστος.Μαζί μας και ο Πρόεδρος της Τ.Δ.Πρεβέζης.κ.Κίτσιος Σοφοκλής.


3η Συνδιάσκεψη των Εθνικών Τμημάτων Βαλκανικής και Αδριατικής,της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών
Στην τελετή έναρξης της 3ης Συνδιάσκεψης των Εθνικών Τμημάτων Βαλκανικής και Αδριατικής,της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών,που πραγματοποιήθηκε  το Σάββατο 14-10-2017 στην Αίθουσα Τελετών της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας στο Πανόραμα Βέροιας, παρευρέθηκε από μερους της Τοπικής Διοίκησης Ιωαννίνων ο ΄Γ 

Αντιπρόεδρος κ.Παργινός Χρήστος ο οποιος παρακολούθησε και τις εργασίες της Συνδιάσκεψης.


Εορτασμός Ημέρας Εληνικής Αστυνομίας και Δοξολογία στη Μητρόπολη Ιωαννίνων στη μνήμη του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας ΑγΑρτεμίου,

 
 

Στη δοξολογία που τελέστηκε στις 20 Οκτωβρίου 2017 στη Μητρόπολη Ιωαννίνων στη μνήμη του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας ΑγΑρτεμίου,παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Ιωαννίνων,κ.Κίτσιος Σπυρίδων.

Ακόμη μια μεγάλη νίκη για το μέλος της Τ.Δ.Ιωαννίνων στον διεθνή αγώνα τριάθλου Ocean Lava Rhodes 70.3 international triathlon race.
 
Στα ψηλότερα σκαλιά του βάθρου των νικητών βρέθηκε το μέλος της Τ.Δ.Ιωαννίνων κ.Λέκκος Δημήτριος κατακτώντας την 2η θέση γενικής και την πρώτη θέση κατηγορίας,στον διεθνή αγώνα τριάθλου που πραγματοποιήθηκε στο τέλος Οκτωβρίου στο νησί της Ρόδου.

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ