Η IPA Καρδίτσας συμμετείχε στα NiškeIgreIII

Οκτ 29, 2017
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Καρδίτσα 19 Οκτωβρίου 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ΘΕΜΑ: « Η IPA Καρδίτσας συμμετείχε στα NiškeIgreIII»
 
Στα NiškeIgreIII ή «παιχνίδια του Νις» είχε την ευκαιρία να πάρει φέτος μέρος η τοπική μας διοίκηση. Στα πλαίσια των πολύ δυνατών σχέσεων που έχουμε αναπτύξει με την τοπική διοίκηση ΙΡΑ του Νις στη Σερβία, λάβαμε με χαρά τη σχετική πρόσκληση, στην οποία και ανταποκριθήκαμε με ευχαρίστηση.
Έτσι, το τριήμερο 13 – 15 Οκτωβρίου βρεθήκαμε στη Σερβία και λάβαμε μέρος στην εκδήλωση που διοργανώθηκε για τρίτη χρονιά. Συμμετείχαν επίσης εκτός της τοπικής μας, που ήταν φυσικά και η μόνη εκπρόσωπος της χώρας μας, τοπικές διοικήσεις από τη Σερβία, τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη και τη Βουλγαρία.
Με πολλές από τις παραπάνω τοπικές διοικήσεις είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και πληροφορίες για την Ένωση μας και με ιδιαίτερη ικανοποίηση δεχθήκαμε τις προσκλήσεις που μας έγιναν για επίσκεψη στις πόλεις τους, στις οποίες και θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε σε εύθετο χρόνο.
Στη διάρκεια του τριημέρου μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουμε όλους αυτούς τους συναδέλφους, με τους οποίους μας ενώνουν η κοινή ιδεολογία και οι κοινοί στόχοι που εκφράζονται μέσα από το καταστατικό της Ένωσης μας.
Επίσης, για μια ακόμη φορά βρεθήκαμε στην ευχάριστη θέση να διαπιστώσουμε το σεβασμό και την αγάπη που δείχνουν οι Σέρβοι για τη χώρα μας, αλλά και ειδικά στην ΙΡΑ και το εθνικό μας τμήμα, αφού αυτές τις ημέρες συμπληρώθηκαν δέκα χρόνια από τότε που ως ανάδοχο τμήμα πέτυχε τη δημιουργία και είσοδο στην Ένωση του σερβικού εθνικού τμήματος. Τέλος, με την τοπική διοίκηση του Νις επιβεβαιώσαμε την άριστη φιλική μας σχέση και αποφασίσαμε αυτή να επισφραγιστεί με την αδελφοποίηση των δύο τοπικών διοικήσεων μέσα στο επόμενο έτος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ευρισκόμενοι καθ’ οδόν πραγματοποιήσαμε επίσκεψη και στην τοπική διοίκηση του Vranje, όπου τύχαμε θερμής υποδοχής και μας παρατέθηκε γεύμα.
 
Servoperamikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’
                                           Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                                              Ο Γεν. Γραμματέας
Γεώργιος Ζαρχανής                                                     Νικόλαος Γούσιας

Έκθεση εικόνων

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

newgif 2020 08

prosfores 1