«Γροθιά στον Καρκίνο του μαστού»- Συμμετοχή Τ.Δ.ΠΕΛΛΑΣ

Οκτ 16, 2017

ΔΙΕΘΝΗΣ      Ε Ν Ω Σ Η       ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
INTERNATIONAL   POLICE  ASSOCIATION
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - HELLENIC  SECTION                         Έδεσσα, 16 Oκτωβρίου 2017   
Τ Ο Π Ι Κ Η    Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η      Π Ε Λ Λ Α Σ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:         2381-0-29139
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ:        693 706 0170
ΤΗΛΕΦ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜ.:               697 202 3367
Φ Α Ξ :                                       2381-0-21111
E-mail   :                Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
     Τ.Κ.  58 200  -  Ε  Δ  Ε  Σ  Σ  Α

                                                                                           
                           

                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΘΕΜΑ:  «Δράσεις Τοπικής Διοίκησης Πέλλας/Ελληνικού Τμήματος της  Διεθνούς  Ένωσης Αστυνομικών».

Η Τοπική Διοίκηση Πέλλας του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών [INTΕRNATIONAL POLICE ASSOCIATION-I.P.A.] , στα πλαίσια των δράσεων που αναπτύσσει σύμφωνα με τις καταστατικές αρχές της Ένωσης , προάγοντας την αγάπη, τη φιλία και την αλληλεγγύη μεταξύ των μελών της, εν ενεργεία και εν αποστρατεία αστυνομικών και μέλη οικογενειών τους, πραγματοποίησε  δράση για την ενημέρωση των γυναικών συναδέλφων, καθώς και των γυναικών που είναι συγγενικά πρόσωπα μελών [συζύγους, μητέρες κλπ], αναφορικά με την πρόληψη της σοβαρής νόσου του καρκίνου του μαστού .

Ειδικότερα, με ευαισθησία στο θέμα και γνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της πρόληψης της συγκεκριμένης νόσου, που αποτελεί πραγματική μάστιγα στην εποχή μας, μετά από σχετική πρόσκληση του διακεκριμένου επιστήμονα,ιατρού-χειρούργου και ειδικού μαστολόγου κ. Κωνσταντίνου Καραπαναγιώτη, για τη συμμετοχή μας στη μεγάλη εκδήλωση «Γροθιά στον Καρκίνο του μαστού», που λαμβάνει χώρα κατά το τρέχον χρονικό διάστημα στη Θεσσαλονίκη, διαθέσαμε λεωφορείο, για τη δωρεάν μετάβαση τους στη σπουδαία αυτή εκδήλωση, με θέμα: «Ενημέρωση και Πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού», της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού.
Έτσι εχθές,  Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 10.00΄, μεγάλος αριθμός γυναικών [αστυνομικών, συζύγων αστυνομικών, εν ενεργεία και εν αποστρατεία και λοιπών μελών οικογενειών τους], μετέβησαν  στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσ/νίκης, όπου ο κ. Καραπαναγιώτης και η επιστημονική ομάδα του [μαστολόγος, ογκολόγος , πλαστικός]  παρείχαν  κλινική εξέταση μαστού με υπέρηχο και λεπτομερή  ενημέρωση σε θέματα νοσημάτων του μαστού,τονίζοντας την πολύτιμη αξία της πρόληψης ,της αυτοεξέτασης κλπ.
Aμέσως μετά οι συμμετέχουσες γευμάτισαν από κοινού σε κατάστημα της πόλης, κάνοντας πράξη τις αρχές της Ένωσής μας,την αγάπη,τη φιλία και την αλληλεγγύη, μέσα σε όμορφο κλίμα, στην ούτως ή άλλως εορταστική ατμόσφαιρα της Θεσ/νίκης κατά την περίοδο αυτή [Ημέρα Μακεδονικού Αγώνα,Δημήτρια κλπ].-


                                                                                              
                                                     SERVO PER AMIKECO
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

          Ο                                                                               Η
    Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ                                                Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Α Σ
    
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ                                       ΕΙΡΗΝΗ ΣΕΛΚΟΥ    


       

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

newgif 2020 08

prosfores 1