Τουρνουά 5Χ5 για καλό σκοπό ... Τ.Δ.Κοζάνης

Οκτ 16, 2017

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

 


    

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5χ5 που διοργανώθηκε από την Τοπική Διοίκηση Κοζάνης

Κατά τη διάρκεια του Τουρνουά συγκεντρώθηκαν είδη για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»


Η Τοπική Διοίκηση Κοζάνης λειτουργώντας σύμφωνα με το πνεύμα της Ένωσής μας που μεταξύ των άλλων επιδιώξεών της είναι η προσφορά πολύπλευρης συνδρομής στο κοινωνικό σύνολο, καθώς και η ανάπτυξη και καλλιέργεια αθλητικού πνεύματος, διοργάνωσε το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου με μεγάλη επιτυχία το "2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5x5" Τοπικών Διοικήσεων Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη.

Στο Τουρνουά συμμετείχαν οι Ομάδες των Τοπικών Διοικήσεων Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας, ενώ οι ομάδες των παιδικών Ακαδημιών Α.Ο. ΚΡΟΚΟΣ και ΔΑΝΑΟΙ έδωσαν άλλο χρώμα στην εκδήλωση.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης συγκεντρώθηκε πλήθος ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία προσφέρθηκαν στον οργανισμό  «Το Χαμόγελο του Παιδιού», εκπρόσωποι του οποίου παρέστησαν στην εκδήλωση και τα παρέλαβαν.

Η Τοπική Διοίκηση Κοζάνης θα ήθελε ιδιαίτερα να ευχαριστήσει

·  όλους όσους προσήλθαν και  προσέφεραν είδη για την ενίσχυση του οργανισμού  «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

·  για την ανιδιοτελή τους προσφορά τους: Αθλητικές Εγκαταστάσεις "Εν Άθλω" - Βαρυτιμίδης Ε. Χωλόπουλος Χ. ΟΕ , EXPRESS ΚΤΕΟ ΚΟΖΑΝΗΣ Ε.Π.Ε. - Πούτας Αχιλλέας, Οινοποιείο Νίκος Γκατζάρας, Καραδήσογλου Κυριακή και ΣΙΑ Ο.Ε., ΣΩΠΗΕΔ.Ε.Η. Σπάρτακος , ΣΩΠ Σπάρτακος Α.Η.Σ. Αγ. Δημητρίου, Α.Η.Σ. Αγ. Δημητρίου, και

·              για την εθελοντική τους συμμετοχή, τους: Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Κοζάνης, Ελληνική Ομάδα Διάσωσης/ Παράρτημα Κοζάνης και τον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Ταμίας του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ Μανώλης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος ΝΤΖΙΟΒΑΡΑΣ Παναγιώτης, οι Διευθυντές Αστυνομίας Κοζάνης Γρεβενών και Φλώρινας, Αστυνομικοί Διευθυντές ΘΕΟΧΑΡΗΣ Χαράλμπος, ΚΕΡΑΜΑΣ Θεόδωρος και ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ  Δημήτριος, αντίστοιχα.

Επίσης, παρέστησαν και συνεισέφεραν ουσιαστικά στην προσπάθεια εκπρόσωποι των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομών Κοζάνης και Φλώρινας καθώς και του Συλλόγου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Κοζάνης.

Πρωταθλήτρια του Τουρνουά αναδείχθηκε η Ομάδα της Φλώρινας, τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Κοζάνη, την τρίτη η Καστοριά και την τέταρτη η ομάδα των Γρεβενών.

Η Τοπική Διοίκηση Κοζάνης αφουγκραζόμενη τη διάθεση των μελών της για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο θα συνεχίσει παρόμοιες δράσεις και στο μέλλον.

SERVO PER AMIKECO

Η Πρόεδρος         Η Γενική Γραμματέας

 

ΡΩΜΑ Φωτεινή       ΘΕΜΕΛΗ Σταυρούλα

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ