Κυκλοφοριακή αγωγή μέσα από το παιχνίδι

Ιουν 27, 2017

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Καρδίτσα, 27 Ιουνίου 2017

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

ΘΕΜΑ:  «Κυκλοφοριακή αγωγή μέσα από το παιχνίδι»

            Στην πρώτη Πανελλήνια Κατασκήνωση του Κέντρου Διάγνωσης και Θεραπείας Διαταραχών «Παρέμβαση» Καρδίτσας που πραγματοποιήθηκε από 19-23 Ιουνίου στο υπέροχο περιβάλλον της λίμνης Πλαστήρα, με την υποστήριξη του ομώνυμου Δήμου, συμμετείχε μετά από πρόσκληση των διοργανωτών η τοπική διοίκηση Καρδίτσας.
             Σε συνεργασία με τις θεραπεύτριες του Κέντρου είχαμε τη δυνατότητα να δώσουμε στα παιδιά που συμμετείχαν στο Summer Camp συμβουλές κυκλοφοριακής αγωγής μέσα από πρωτότυπα παιχνίδια και δραστηριότητες, έχοντας και την πολύτιμη την βοήθεια του Τμήματος Τροχαίας Καρδίτσας. Οι μικροί μας φίλοι απασχολήθηκαν με διάφορες δραστηριότητες, μαθαίνοντας ταυτόχρονα μέσα από το παιχνίδι βασικούς κανόνες κυκλοφοριακής αγωγής. Παράλληλα παρακολούθησαν εκπαιδευτικά βίντεο και είχαν την ευκαιρία να περιεργαστούν από κοντά ένα περιπολικό αυτοκίνητο, γεγονός που πραγματικά τους ενθουσίασε.
            Η τοπική διοίκηση ΙΡΑ Καρδίτσας, πάντα εθελοντικά και στα πλαίσια του κοινωνικού της έργου, βρίσκεται πάντα κοντά σε δράσεις που αφορούν την εκπαίδευση των παιδιών και με ιδιαίτερη χαρά προσφέρει τις υπηρεσίες της, όπου της ζητηθεί.

Για το Δ.Σ.
                             Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γεν. Γραμματέας
Γεώργιος Ζαρχανής                                                             Νικόλαος Γούσιας

Έκθεση εικόνων

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

newgif 2020 08

prosfores 1