Τελετή παράδοσης νέου ιατρικού μηχανήματος

Απρ 21, 2017

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Απριλίου 2017 στην αίθουσα διαλέξεων του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, η τελετή παράδοσης ενός νέου ιατρικού μηχανήματος, το οποίο δεν υπήρχε ανάλογο μέχρι σήμερα σε κανένα από τα τρία Νοσοκομεία του Νομού μας.

Το Vivo500s είναι το νέο απόκτημα της Παιδιατρικής κλινικής Αγίου Νικολάου, ένα μικρό σε μέγεθος μηχάνημα το οποίο δίνει την δυνατότητα λήψης αίματος σε νεογνά, παιδιά και σε σοβαρά πάσχοντες ενήλικες καθώς  “χαρτογραφεί” επακριβώς το φλεβικό τους σύστημα κατά την λήψη αίματος.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Τοπική Διοίκηση Λασιθίου, από τον Ιατρικό Σύλλογο Λασιθίου, την εταιρεία Medistore και την διοικήτρια του νοσοκομείου, κα Μαρία Σπινθούρη.

Η εκδήλωση άρχισε με  την διοικήτρια του νοσοκομείου κα Μαρία Σπινθούρη να καλωσορίζει τόσο τους παραβρισκόμενους όσο και τους συντελεστές της εν λόγω εκδήλωσης, τονίζοντας  την σημαντικότητα της εθελοντικής προσφοράς στις ημέρες μας.

Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του προέδρου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Τοπικής Διοίκησης  Λασιθίου κ.  Κώστα Φραγκάκη, , καθώς και περιγραφής των δυνατοτήτων του Vivo500s.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:
Κατά την ομιλία του ευχαρίστησε τους συντελεστές του ποδοσφαιρικού Αγώνα που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο 2017 στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου αποτέλεσμα του οποίου ήταν να περισυλλεχθεί  μέρος του ποσού που χρειάστηκε για την αγορά του μηχανήματος.


Την εκδήλωση χαιρέτισε και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λασιθίου, κ. Νικολαράκης Κωνσταντίνος ο οποίος και τόνισε ως ιατρός την σημαντικότητα  του μηχανήματος για την παιδιατρική κλινική προκειμένου να μην ταλαιπωρούνται τα παιδιά που πρέπει να τους γίνουν εξετάσεις αίματος. Επίσης  τόνισε ότι η Παιδιατρική κλινική είναι σε καλό δρόμο για και μπορεί να γίνει  “πρότυπη Παιδιατρική κλινική”

Ο κ. Κεφαλογιάννης Μιχάλης  ιδιοκτήτης της εταιρείας Medistore χαιρέτησε και αυτός από την μεριά του ως συνχορηγός του εν λόγω μηχανήματος. Τόνισε την άψογη συνεργασία που είχε με τον κύριο Φραγκάκη Κωνσταντίνο και πως και στο μέλλον θα είναι και πάλι  αρωγός σε όμοιες εκδηλώσεις που σκοπό έχουν να βοηθήσουν την κοινωνία.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την παράδοση του μηχανήματος στην διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής Αγίου Νικολάου, κα Μανιουδάκη – Νικολαράκη Αργυρή από τους χορηγούς .Τονίστηκε δε ότι η κλινική ενισχύθηκε με δύο νέες παιδιάτρους οι οποίες έχουν εξειδίκευση στην νεογνολογία.

Έκθεση εικόνων

ΑΡΘΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

newgif 2020 08

prosfores 1