Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 02 Φεβρουάριος 2021
Τρίτη, 02 Φεβρουάριος 2021 19:24

Ποιηττική συλλογη μελους Τ.Δ.Λέσβου

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Τοπική Διοίκηση ΛΕΣΒΟΥ

Στρ. Μυριβήλη & Μ. Κουντουρά 2
Μυτιλήνη – Λέσβος – Τ.Κ. 81100
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Τοπική Διοίκηση Λέσβου με μεγάλη της χαρά χαιρετίζει το πρώτο λογοτεχνικό «βήμα», την ποιητική συλλογή «Πρώτα βήματα», του συναδέλφου – μέλους μας Καλλονιάτη Αθανάσιου από τις εκδόσεις ΑΛΦΑ ΠΙ.

Ακολουθεί σημείωμα του συγγραφέα:
Πρόκειται για μια συλλογή ποιημάτων χωρισμένη σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος με τίτλο «Μνήμες Ελλάδας» περιέχει αναγνώσματα εμπνευσμένα από τόπους που έζησα, γεγονότα του παρελθόντος της χώρας μας και γεγονότα που βίωσα δια ζώσης στο παρόν. Το δεύτερο μέρος με τίτλο «Στιγμές μου» περιέχει αναγνώσματα εμπνευσμένα από την ίδια μου τη ζωή, απ’ τους ανθρώπους που έζησα μαζί τους, από γεγονότα που με «φόρτισαν» συναισθηματικά και συνάμα με προβλημάτισαν. Συνοψίζοντας πρόκειται για μια συλλογή ποιημάτων εμπνευσμένα από την καθημερινή μας ζωή, αλλά και τα ποικίλα καθημερινά συναισθήματα που ενδεχομένως όλοι έχουμε βιώσει κάποια στιγμή στη ζωή μας.
Μοιράζομαι λοιπόν με τους αναγνώστες ότι από καρδιάς έχω γράψει, ελπίζοντας ότι σε αυτά θα βρουν κάτι από τον εαυτό τους.

Η Τοπική μας Διοίκηση εύχεται να είναι καλοτάξιδο και συγχαίρει το συνάδελφο μας.
Μυτιλήνη,   31 Ιανουαρίου 2021
                    
Για το Δ.Σ.

                 Ο Πρόεδρος                                             Η  Γεν. Γραμματέας
            Πολυχρόνης ΚΑΝΙΜΑΣ                                   Ελένη ΜΠΟΥΖΟΥΚΑ