Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 04 Ιούνιος 2020

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΜΟΥ

 

Στα γραφεία της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ υποδεχτήκαμε τον Πολωνό συνάδελφο RAFAL MASLOWSKI, μέλος της ΙΡΑ Πολωνίας.


Τα γραφεία της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών επισκέφτηκε σήμερα 3 Ιουνίου 2020 ο Πολωνός συνάδελφος μέλος της ΙΡΑ ΠολωνίαςRAFAL MASLOWSKI, ο οποίος υπηρετεί στην Σάμο στη δύναμη της FRONTEX.

Η συζήτηση κατά τη διαρκεια της παραμονής του στα γραφεία μας ήταν ευχάριστη καθώς η χαρά του επισκέπτη μας εγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν ο πρόεδρος της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ κ. Αβραμίδης Γεώργιος του πρόσφερε το καπέλο της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ και τη ΔίκαιαΚούπα του Πυθαγόρα! καθώς και αυτοκόλλητασήματα της ΙΡΑ.

Ο εξαιρετικά φιλικός, Πολωνός συνάδελφος μέλος της ΙΡΑ Πολωνίας, RAFAL MASLOWSKI, με χαρά, μας πρόσφερε το λάβαρο της ΙΡΑ Πολωνίας και μας κάλεσε να επισκεφτούμε την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Κατά την παραμονή του επισκέπτη στα γραφεία μας του εγινε ξενάγηση στο πλούσιο φωτογραφικό υλικό που υπάρχει καθώς και στα Λάβαρα πολλών τοπικών διοικήσεων και χωρών που κοσμούν τους τοίχους των γραφείων μας! και τον κάναμε γνωστό ότι θα είμαστε στην διάθεση του για ότι χρειαστεί κατά την παραμονή του στο όμορφο νησί της Σάμου.

SERVO PERAMIKEKO

--------------------------

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΜΟΥ

 

Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε στα γραφεία μας, τους καλούς φίλους μας Πρόεδρο της IPA Φωκίδας κ. Λαμπαδάρη Ιωάννη και το μέλος κ. Αρβανιτά Βλάση, οι οποίοι επισκέφτηκαν το νησί μας, για υπηρεσιακούς λόγους.

Τους εκλεκτούς φίλους, υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ κ. Αβραμίδης Γεώργιος.

Ο Πρόεδρος της IPAΦωκίδας κ. Λαμπαδάρης Ιωάννης, πρόσφερε στον Πρόεδρο της ΙΡΑ Σάμου κ. Αβραμίδη Γεώργιοπροσωπικάδώρα (έναν αμφορέα του θεού Απόλλωνα αρχηγού στο μαντείο των Δελφών, τσίπουρο, ελιές, και γλυκό)από την περιοχή της Φωκίδας και παρέλαβε σε ευχαρίστηση ένα καπέλο της ΙΡΑ Σάμου και μια Δίκαια Κούπα του Πυθαγόρα.

Έγιναν συζητήσεις επί όλων των θεμάτων της ΙΡΑ καθώς και για της επερχόμενες εκλογές όπου υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων και ιδεών.

Δεσμευτήκαμε, ότι πολύ σύντομα θα βρεθούμε και στη Φωκίδα.

servo peramikeko

--------------------