Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 23 Ιούνιος 2020

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Μη Κυβερνητική Οργάνωση

Ικτίνου 2,
105 52 - Αθήνα
ΕΛΛΑΣ
Τηλέφ.: +30 210 5227 330 & +30 210 5226 295
E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περιβαλλοντική προστασία του Κορινθιακού & Αργοσαρωνικού Κόλπου

       Υπογράφηκε στην Κόρινθο στις 20η Ιουνίου 2020 από το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, τις Τοπικές Διοικήσεις Αιτωλίας, Αργολίδος, Αθηνών-Αττικής, Αχαΐας, Βοιωτίας, Κορινθίας, Πειραιώς & Νήσων και Φωκίδας και  τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «ΟΖΟΝ» Πρωτόκολλο Συνεργασίας για την υλοποίηση κοινών δράσεων με σκοπό την προστασία και ανάδειξη του Κορινθιακού και Αργοσαρωνικού Κόλπου.
       Η συνέργεια όλων μας είναι απαραίτητη και οι  κοινές δράσεις που θα υλοποιηθούν στο παράκτιο, θαλάσσιο και χερσαίο περιβάλλον θα εστιάζουν, στην έρευνα για την ποσοτικοποίηση και ανάδειξη των προβλημάτων ρύπανσης, στην ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των μελών των Ενώσεών μας ενάντια στην υποβάθμιση του ζωτικού μέρους της Μεσογείου και ειδικότερα στις περιοχές του Κορινθιακού και Αργοσαρωνικού κόλπου, καθώς και σε πρωτοβουλίες για την επιμόρφωση των μελών μας  για το περιβάλλον, τις ιδιαιτερότητες και την ιστορία του τόπου στον οποίο διαβιούν και αναπτύσσονται οι τοπικές κοινωνίες.
       Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους:
Η Βουλευτής Κορινθίας Ν.Δ. κ. ΣΟΥΚΟΥΛΗ Μαριλένα, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Πολιτισμού Πελοποννήσου κ. ΚΟΡΚΑ-ΚΩΝΣΤΑ Αθηνά, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Πελοποννήσου κ. ΒΥΤΙΝΙΩΤΗΣ Χαρίλαος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας Α/Δ κ. ΤΕΤΡΑΔΗΣ Χαράλαμπος, ο Α/Δ Κ. ΤΣΙΜΠΡΗΣ Ιωάννης, ο Παγκόσμιος Αντιπρόεδρος ΙΡΑ κ. ΚΑΡΚΑΛΗΣ Κυριάκος, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ Ιωάννης, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Μ.Κ.Ο. OZON κ. ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ Αναστάσιος με τους συνεργάτες του, ο Πρόεδρος της Ενώσεως Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας κ. ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΣ Χρήστος,  ο Πρόεδρος της Ενώσεως Αποστράτων Σ.Α. Κορινθίας κ. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ Βασίλειος και ο Γεν. Γραμματέας κ. ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος, καθώς και οι εκπρόσωποι των συμβαλλόμενων Τοπικών Διοικήσεων: ο Πρόεδρος Τ.Δ. Αργολίδος κ. ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ Αθανάσιος και η Γεν. Γραμματέας κ. ΒΕΪΣΑΚΗ Σοφία, ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Αιτωλίας κ. ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ Ιωάννης, ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Πειραιώς & Νήσων κ. ΜΠΑΖΑΚΟΣ Σταύρος, ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Βοιωτίας κ. ΤΖΙΤΖΩΚΟΣ Ιωάννης, οι Αντιπρόεδροι της ΤΔ Αθηνών-Αττικής κκ. ΠΑΛΙΑΚΟΣ Γεώργιος & ΖΙΑΚΑΣ Κων/νος, ο Πρόεδρος της ΤΔ Κορινθίας κ. ΣΠΥΡΑΚΟΣ Απόστολος, η Γενική Γραμματέας της ΤΔ Αχαΐας κ. ΠΕΤΑ Ιωάννα, ο Αντιπρόεδρος της ΤΔ Φωκίδος κ. ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ Γεώργιος με τον Ταμία κ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ Νικόλαο, ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Ηλείας και Αντιπρόεδρος Διοικητικών του Ε.Τ. κ. ΜΑΡΟΥΝΤΑΣ Νικόλαος και ο Αρμόδιος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Ελληνικού Τμήματος κ. ΦΩΤΟΓΛΟΥ Σπυρίδων.
        Την όμορφη εκδήλωση και το πρόγραμμα των ομιλιών συντόνισε ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Κορινθίας κ. ΣΠΥΡΑΚΟΣ Απόστολος τον οποίο μαζί με τους συνεργάτες του και αγαπητά μας μέλη, τους ευχαριστούμε για την υπέροχη φιλοξενία στην πόλη τους.
        Συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χρίστος ΔΗΜΑΣ.
        Είμαστε πεπεισμένοι ότι το πρωτόκολλο συνεργασίας μας θα αποτελέσει μία γόνιμη και δημιουργική αφετηρία δράσεων που θα αναβαθμίσουν την περιβαλλοντική ατζέντα της περιοχής και θα κινητοποιήσουν τα μέλη μας στη διαμόρφωση περιβαλλοντικής συνείδησης και επαφής με τον τόπο τους.
       Ευχαριστούμε όλους για τη συνεργασία μας

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ          Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ   ΠΑΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION

ΔΙΕΘΝΗΣΕΝΩΣΗΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ

Θεμιστοκλή Σοφούλη & Πινδάρου 1

Τ.Κ 83100 Σάμος

Αυξ. Αριθμ. 22

Σάμος 23 Ιουνίου 2020

Ε-mail:: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

κινητό: 6937241438

 

Δελτίο Τύπου

 

Θέμα: Επίτιμο μέλος της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ ο πρόεδρος ΙΡΑ Καρδίτσας Γιώργος Ζαρχανής.

 

Επίτιμο Μέλος της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ έγινε ο πρόεδρος της 

ΙΡΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ κ. Ζαρχανής Γεώργιος.


Την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 η Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ απένειμε τον τίτλο του επίτιμου μέλους στον πρόεδρο της ΙΡΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ κ. Ζαρχανή Γεώργιο για τη μεγάλη και ανιδιοτελή προσφορά του προς τα μέλη της Τ.Δ ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ για την καλύτερη επίτευξη των σκοπών του ''servo peramikeko - Υπηρετώ δια της φιλίας'' και τη σημαντική βοήθεια μέσα από διαδικασίες κοινωνικής και πολιτιστικής διαμεσολάβησης στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και φιλίας μεταξύ των μελών της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ και της ΙΡΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. Το Ήθος η Συνέπεια του Χαρακτήρα του και προπάντων η ορθή και δίκαιη κρίση του αποτελούν για όλους παράδειγμα προς μίμηση.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του Προέδρου μας, Γιώργο Αβραμίδη και την παρουσίαση όλων των παρισταμένων στην εκδήλωση. 
Ακολούθησε χαιρετισμός από το επίτιμο μέλος της ΙΡΑ κ. Αμυρσώνη Γιακουμή, που ακούραστα συνεχώς προσφέρει, καταθέτοντας και σχετικές προτάσεις στα πλαίσια του ''servo peramikeko - Υπηρετώ δια της φιλίας''. 
Την εκδήλωσή μας τίμησε επίσης με την παρουσία του και ο πρόεδρος της τοπικής διοίκησης ΙΡΑ ΦΩΚΙΔΟΣ κ. Λαμπαδάρης Ιωάννης.

''servo peramikeko - Υπηρετώ δια της φιλίας''

 

ο πρόεδρος             ο Γεν. Γραμματέας

 

Αβραμίδης Γεώργιος      Σακερλής Γεώργιος

 

1η δράση

Διεθνής Ένωση Αστυνομικών
             Τοπική Διοίκηση Λασιθίου    
         International Police Association
        Ερ. Σταυρού 47 – 72100 Αγ. Νικόλαος
       e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                                Url : www.ipalasithiou.gr

                                                                                                        Άγιος Νικόλαος 23 Ιουνίου  2020
                                
                                                                                  
θέμα “ Προσφορά βιβλίων και παιχνιδιών στα παιδιά του παραρτήματος προστασίας παιδιού Λασιθίου από τους Αστυνομικούς του Λασιθίου ”

       
Στο πλαίσιο της 3ης εβδομάδας δράσεων του Ελληνικού Εθνικού τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών η Τοπική Διοίκηση Λασιθίου κα¬τόπιν αποφάσεως του Δ.Σ. επισκέφθηκε το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Λασιθίου (πρώην Παιδόπολη) στη Νεάπολη και προσέφερε βιβλία, σχολικά βοηθήματα και διάφορα παιχνίδια για τα παιδιά που φι¬λοξενούνται στη δομή.
Ο πρόεδρος της Το¬πικής Διοίκησης Λασιθίου της Διεθνούς Έ¬νωσης Αστυνομικών Κώστας Φραγκάκης συνομίλησε με τον Δι¬ευθυντή του Παραρ¬τήματος Γιάννη Αρώνη σχετικά με τη λειτουρ¬γία της Παιδόπολης, θέτοντας και το ενδε¬χόμενο να πραγματοποιηθεί μελλοντικά μία δράση για τα παιδιά αναφορικά με την α¬σφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο, δίδοντάς τους τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τους κινδύνους που όπως έχει διαπιστω¬θεί ελλοχεύουν από τη χρήση του.

              Για το διοικητικό συμβούλιο της Δ.Ε.Α. Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου

        Ο Πρόεδρος                                                                    Ο Γενικός Γραμματέας

Φραγκάκης Κωνσταντίνος                                                       Γενειατάκης Αντώνιος

104928747 272770533944363 86516907491646649 n

2η δράση
Διεθνής Ένωση Αστυνομικών
             Τοπική Διοίκηση Λασιθίου    
         International Police Association
        Ερ. Σταυρού 47 – 72100 Αγ. Νικόλαος
       e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                                Url : www.ipalasithiou.gr

                                                                                                        Άγιος Νικόλαος 23 Ιουνίου  2020
                                
                                                                                  
θέμα “ Προσφορά βιβλίων και παιχνιδιών στη Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου ”

       
Στο πλαίσιο της 3ης εβδομάδας δράσεων του Ελληνικού Εθνικού τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών η Τοπική Διοίκηση Λασιθίου κα¬τόπιν αποφάσεως του Δ.Σ. επισκέφθηκε την παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου και προσέφερε βιβλία, και διάφορα παιχνίδια για τα παιδιά που νοσηλεύονται κατά διαστήματα.
Κατά την ολιγόλεπτη παραμονή μας στην παιδιατρική κλινική είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με την Διευθύντρια της παιδιατρικής κλινικής κυρία Νικολαράκη Αργυρώ και να της εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για το έργο που επιτελούν, αναφέροντας ότι θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης στους χώρους φιλοξενίας των νοσηλευόμενων παιδιών του Νομού μας.

              Για το διοικητικό συμβούλιο της Δ.Ε.Α. Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου

        Ο Πρόεδρος                                                                    Ο Γενικός Γραμματέας

Φραγκάκης Κωνσταντίνος                                                       Γενειατάκης Αντώνιος

νοσοκομείο Αγίου Νικολάου

νοσοκομείο2

Τρίτη, 23 Ιούνιος 2020 14:07

Νέο Δ.Σ.της Τ.Δ. Ηλείας

INTERNATIONAL   POLICE   ASSOCIATION
Δ Ι Ε Θ Ν Η Σ   Ε Ν Ω Σ Η   Α Σ Τ Υ Ν Ο Μ Ι Κ Ω Ν
Τ Ο Π Ι Κ Η   Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η   Η Λ Ε Ι Α Σ
ΟΔΟΣ  ΔΙΟΝΥΣΟΥ   1  -  27131  ΠΥΡΓΟΣ
                      __________________________________________________________________________________


ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ:100/3/10-β                                            


                            
                                                                                  Πύργος,  22 Ιουνίου 2020


ΠΡΟΣ: ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
              ΕΘΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
                     Ικτίνου 2 - ΑΘΗΝΑ

ΘΕΜΑ: ΄΄Αρχαιρεσίες της 17-06-2020 για την ανάδειξη Δ.Σ. και Εξελεγκτικής
                Επιτροπής της Τ.Δ. Ηλείας΄΄.

       Σας γνωρίζουμε ότι την 17-06-2020 πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι αρχαιρεσίες της Τοπικής Διοίκησης Ηλείας από τις οποίες εκλέχθηκαν τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
    Την 22-06-2020 συνήλθε το Δ.Σ. και συγκροτήθηκε σε σώμα, ως  κατωτέρω :
            Α. Για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                    ΤΗΛΕΦΩΝΑ
1.  Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ          : ΜΑΡΟΥΝΤΑΣ Νικόλαος                  6976785331
2.  Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ  : ΠΑΤΣΟΥΡΗΣ Χαράλαμπος               6981333302
3.  Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ  : ΚΙΑΟΓΛΟΥ Διονυσία                        6948211251
4.  Γ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ  : ΑΧΙΛΛΕΟΠΟΥΛΟΣ Άγγελος            6936762647
5.  ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Διονύσιος      6974934178
6.  ΑΝΑΠΛ.ΓΕΝ.ΓΡΑΜ. : ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Δροσούλα         6906458828   
7.  Τ Α Μ Ι Α Σ                 : ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΣ Ζώης                   6947708061
8.  ΑΝΑΠΛ. ΤΑΜΙΑ        : ΒΑΡΟΥΞΗΣ Γεώργιος                      6937701167
9.    ΑΡΜΟΔ.ΔΗΜ.ΣΧΕΣ. : ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Λάμπρος             6934051404
           Β. Για την ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ
1.    ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΚΑΡΑΤΑΣΑΚΗΣ Ιωάννης                              6974318958
2.    ΜΕΛΟΣ       : ΤΣΙΤΣΟΣ Μάριος                                             6984667423    
3.    ΜΕΛΟΣ       : ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Σπυρίδων                                6947708053
           
       
     Ευχαριστούμε πολύ θερμά, για την ανταπόκριση όλων των συναδέλφων και  τη συμμέτοχή τους στις αρχαιρεσίες, για την ανάδειξη των θεσμοθετημένων οργάνων. Τους διαβεβαιώνουμε ότι θα πράξουμε ότι είναι δυνατόν για να ανταποκριθούμε στους σκοπούς της Ενώσεώς μας και θα είμαστε πάντα στη διάθεσή τους.

S E R V O   P E R   A M I K E C O
                                                             
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

           Ο  Πρόεδρος                                           Ο  Γεν. Γραμματέας
  ΜΑΡΟΥΝΤΑΣ Νικόλαος                                  ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Διονύσιος


Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Ε Ι Τ Α Ι :
1.    ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΘΥΝΣΗ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΟΣ
2.    Δ/ΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
3.    ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Δ/ΝΣΗΣ
4.    ΕΝΩΣΗ ΑΞ/ΚΩΝ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
5.    ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  Ν. ΗΛΕΙΑΣ
6.    ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΗΛΕΙΑΣ
7.    ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ  Δ.Ε.Α.
8.    ΔΙΟΙΚ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ   ΤΕΑΕΤΔΕΑ
9.    ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΄΄ΝΕΑ ΤΗΣ ΙΡΑ΄΄.