Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 19 Ιούνιος 2020
Παρασκευή, 19 Ιούνιος 2020 22:28

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 18/06/2020- Τ.Δ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION 

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 326 - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank" rel="noreferrer noreferrer noreferrer noreferrer noreferrer">Email:ipathessalonikis@gmail.com 

                 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.  Θεσσαλονίκη 18/06/2020

  

Θεμα: Εκδηλώσεις 3ης εβδομάδας Δράσης ΙΡΑ 2020.

Η Τ.Δ ΙΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ στα πλαίσια του εορτασμού του προστάτη της, Αποστόλου των Εθνών Παύλου καθώς και της 3ης εβδομάδας δράσης ΙΡΑ 2020 από 22 έως 29/6 διοργανώνει τις ακόλουθες εκδηλώσεις:

1)   Στις 22/06/2020 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων Δενδροποτάμου "ΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ", από μέλη του Δ.Σ της Ένωσής μας και αντιπροσωπείας αθλητών της παιδικής ομάδας μπάσκετ ΙΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ, όπου θα προσφέρουν, βιβλία (προσχολικής ηλικίας και παιδικής λογοτεχνίας).από την δανειστική βιβλιοθήκη της Ένωσης μας,

2)   Στις 25/06/2020 και ώρα 18:00, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με αντικείμενα "επιρροή της παρέας στην συμπεριφορά και την παραβατικοτητα" & "ουσίες και αθλητισμός" προσαρμοσμένη στην ηλικία των παιδιών της παιδικής μας ομάδα μπάσκετ, από ειδικούς καλεσμένους.

          Η εκδήλωση θα γίνει στο αμφιθέατρο του ΑΜΕΘ ( όπου θα ληφθούν  όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον covid19), θα 

          συνδυαστεί με την τελετήλήξης της αγωνιστικής σεζόν και θα   μοιραστούν δώρα και βιβλία στα παιδιά της ομάδας.

3)   Στις 29/06/2020 και ώρα 11:00, θα τελεστεί  Αρτοκλασία , ανήμερα της εορτής του προστάτη της Ένωσής μας, Αποστόλου των Εθνών Παύλου, στο παρεκκλήσι Αγίου Δημητρίου & Αγίου Αρτεμίου της Γ.Α.Δ.Θ.

Η Τ.Δ ΙΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ  πιστή στις ιδέες του Υπηρετώ δια της Φιλίας, συνεχίζει δυναμικά με αλληλεγγύη και αγάπη, να βρίσκεται δίπλα στα μέλη της, στον συνάδελφο και στο κοινωνικό σύνολο!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  

Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ ΧΡΙΣΤΌΔΟΥΛΟΣ 

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΉΣ

INTERNATIONAL  POLICE  ASSOCIATION
ΔΙΕΘΝΗΣ  ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
HELLENIC NATIONAL SECTION
ΤΟΠΙΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ
LOCAL ADMINISTRATION OF CHANIA CRETE
     ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ &  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο.Η.Ε
Πλατεία Ελευθερίας- 73100- Χανιά -Κρήτης
Τηλ. +30 28210 57023- 28210 50047 Fax. +30 28210 57023-50047
                    E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  
                         Web. www.ipachania.gr


                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Μια ξεχωριστή συνάντηση ειχαν   σημερα  18 Ιουνίου 2020 μέλη της Τοπικής Διοικησης Χανίων.  Σε εγκαρδιο κλίμα υποδέχτηκαν στα γραφεία της Ένωσης ,τον Προεδρο της Τ.Δ Λασιθίου Κωσταντίνο Φραγκάκη με το οποία ειχαν την ευκαιρία να ανταλλαξουν ιδεες  και προτασεις για την προώθηση των ιδεων της Διεθνούς Ενωσης Αστυνομικών και τη συνεργασία των Τοπικών Ενώσεων της Κρητης ειδικότερα.
Στην υποδοχή και ξενάγηση στα γραφεία μας έκαναν ο Προεδρος της ΤΔ ΙΡΑ Χανίων  Ιωαννης ΠΕΡΡΑΚΗΣ , ο Αντιπρόεδρος Γιωργος ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ ,Η Γενική Γραμματεας και Διαχειρίστρια του Ξενώνα Σοφία ΛΟΓΑΡΙΔΟΥ και ο Εξωτερικός Συνεργατης και μέλος της ΤΔ Χανίων Ιωάννης ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ.
Ο εκλεκτός καλεσμένος, εν συνεχεία ξεναγηθηκε στον Ξενώνα (IPA ΗOUSE) στις Στερνες Ακρωτηρίου και εκφράστηκε η ευχή  ο  χωρος αυτός που ήδη εχει κερδίσει τις εντυπώσεις των φιλοξενουμένων του, να αποτελεσει  έναν πολο  έλξης για μεγαλο αριθμό ελλήνων και ξένων αστυνομικών αλλά και σημειο αναφοράς για πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις.
                                                                                                                                  
                           SERVO PER AMIKECO
                          «Υπηρετώ δια της φιλίας»

                         ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
 
  Ο  Πρόεδρος                                                Η Γενική Γραμματέας
Περράκης  Ιωάννης                                           Λογαρίδου Σοφία  

επισκεψη 3

επισκεψη 1