Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 16 Ιούνιος 2020

Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020

ΔΕΑ/ΤΔΧΙΟΥ : Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας

Η  Δ.Ε.Α./Τ. Δ. Χίου, με χαρά μεγάλη ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Τμήματος Αιμοδοσίας του ¨Σκυλίτσειου¨ νοσοκομείου Χίου, για την συμμετοχή στην Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στις 12/06/2020, στα πλαίσια εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Χίου.
Η συμμετοχή ήταν πολύ ικανοποιητική. Συγκεντρώθηκαν συνολικά -114- φιάλες αίματος για τις ανάγκες του νοσοκομείου της Χίου.
Ευχαριστούμε το Τμήμα Αιμοδοσίας, θα είμαστε πάντα  αρωγοί σε παρόμοιες δραστηριότητες.
Ο πρόεδρος

ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΣ

  

 

Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020

ΔΕΑ/Τ.Δ.ΧΙΟΥ : Ημερήσια εκδρομή Χορευτικής Ομάδας.

Μετά την υποχρεωτική καραντίνα και την αναστολή λειτουργίας όλων των Σωματείων, η Χορευτική Ομάδα της ΔΕΑ/Τ.Δ. Χίου, πραγματοποίησε την καθιερωμένης της ημερήσια εκδρομή την 14/06/2020 στα χωριά ΛΑΓΚΑΔΑ & ΠΥΡΙΟΣ.  Λόγω του COVID-19, η εκδρομή πραγματοποιήθηκε με ιδιωτικά αυτ/τα. Ξεκινήσαμε για πρωινό καφές στο παραθαλάσσιο χωριό ¨ΛΑΓΚΑΔΑ¨ και στην συνέχεια μεταβήκαμε στο χωρίο ¨ΠΥΤΙΟΣ¨, όπου μας περίμενε ο κ. Νίκος ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ και μας ξενάγησε στις ομορφιές του χωριού. Μάθαμε για την ιστορία του χωριού, την σύνδεσή του με τον επικό ποιητή Όμηρο, επισκεφτήκαμε το παλαιό ελαιοτριβείο και τον Πύργο του χωρίου. Μετά το τέλος της ξενάγησης, καταλήξαμε σε ταβέρνα του χωριού, όπου δεν έλειψαν βέβαια και οι χοροί, που τόσο πολύ στερηθήκαμε στην περίοδο της καραντίνας. Μετά το μεσημεριανό, απολαύσαμε καφεδάκι μετά γλυκού ή παγωτού, κάτω από τα πλατάνια της πλατείας και αργά το απόγευμα αναχωρήσαμε για τη Χίο.

Αξίζουν συγχαρητήρια στο υπεύθυνο της Χ.Ο. ΖΗΡΡΙΑ Γιώργο, για την άψογη διοργάνωση κι αυτής της εκδρομής.  Με το καλό και στην επόμενη εξόρμησή μας.
Ο πρόεδρος

ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΣ