Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 06 Μάρτιος 2020
Παρασκευή, 06 Μάρτιος 2020 22:10

Αγώνες Σκοποβολής

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΞΑΝΘΗΣ
Πραγματοποιήθηκαν το

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020 Διασυλλογικοί Αγώνες αεροβόλων όπλων Α΄ κατηγορίας:  Ανδρών, Εφήβων, Νεάνιδων και παίδων Α, Β στο Σκοπευτήριο του Δαφνώνα της Σταυρούπολης Ξάνθης, που διοργάνωσαν ο Σκοπευτικός Όμιλος "Ανδρομέδα" Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον ΣΚΟΑΑΠΘ  και τov Δήμο Ξάνθης.

Στους αγώνες Ανδρών με την στήριξη της Ι.Ρ.Α. ΞάνθηςImage
έλαβε μέρος  και κατέκτησε την Τρίτη θέση το μέλος μας Πουλιος Ιωάννης
 (Αστ/μος Α)

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ

Νομού Σάμου

Θεμιστοκλή Σοφούλη και Πινδάρου 1

Τ.Κ 83100 Σάμος

Ε-mail:: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

κινητό: 6937241438

  Σάμος 6 Μαρτίου 2020

Δελτίο Τύπου

 

Θέμα: τα γραφεία της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών επισκέφτηκε ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Νομού Σάμου κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης.

προς: Εθνικό Τμήμα ΙΡΑ, Τοπικές Διοικήσεις ΙΡΑ Χώρας, Μ.Μ.Ε.

Συνάντηση με τον Βουλευτή Σάμου κ. Χριστόδουλου Στεφανάδη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 και ώρα 19.30 στα γραφεία της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου, όπου, συζητήθηκαν διάφορα θέματα κοινωνικής μέριμνας και δραστηριότητες μέσα από ένα φάσμα φιλανθρωπικών εκδηλώσεων καθώς εγινε και ενημέρωση από τον πρόεδρο κ. Αβραμίδη Γεώργιο το τι πρεσβεύει και εκπροσωπεί η ΙΡΑ.

Ο πρόεδρος κ. Αβραμίδης Γεώργιος και τα μέλη της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου, δώρισαν ένα καπέλο με το έμβλημα της ΙΡΑ και με την 

Ελληνική Σημαία στον Βουλευτή της Νέας ΔημοκρατίαςΣάμου κ. Χριστόδουλου Στεφανάδη ο οποίος ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα μέλη και υποσχέθηκε σύντομα να ξαναβρεθεί κοντά μας.

Ευχαριστούμε τον Βουλευτή Νομού Σάμου κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη για την επίσκεψή του στα γραφεία μας και την αγάπη του για το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. 

μετά τιμής 

servo peramikeko

ο πρόεδρος                                               ο Γενικός Γραμματέας

Αβραμίδης Γεώργιος                                    Σακερλής Γεώργιος