Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 04 Μάρτιος 2020

70486046 2695173683859984 7155060411534934016 o

ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ.

Για μια ακόμη χρονιά η Τοπική Διοίκηση Αθηνών Αττικής της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών διοργανώνει Έκθεση Εικαστικών, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 6 έως 8 Μαρτίου 2020 στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης του Δήμου Ηλιούπολης. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης και του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και θα φιλοξενήσει έργα Ελλήνων Αστυνομικών. Οι Αστυνομικοί ξεδιπλώνουν την ευαισθησία, το ρομαντισμό και την καλλιτεχνικότητά τους και την αποτυπώνουν με τα πινέλα τους πάνω στον καμβά. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 και ώρα 19.00.
Την εκδήλωση θα συντονίσει η κα Γεωργία ΠΑΡΑΣΧΟΥ, Διευθύντρια Λαϊκού Πολιτισμού και Νεολαίας στον Όμιλο για την Unesco Πειραιώς και Νήσων.
Σας προσκαλούμε όλους και σας περιμένουμε!

Ωράριο έκθεσης: Σάββατο 09.00-14.00 & 18.00-21.00
Κυριακή 09.00-14.00 & 18.00-19.30

Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                        Η Γενική Γραμματέας

Βλάσιος ΒΑΛΑΤΣΟΣ          Ευθυμία ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ν. ΠΕΛΛΑΣ        
                            

                                                                       Έδεσσα,25 Φεβρουαρίου 2020

                                            

                                                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Στις  21,22 & 23 Φεβρουαρίου 2020 , η Τοπική Διοίκηση Πέλλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών [Ιnternational Ρolice Association], πραγματοποίησε την καθιερωμένη ετήσια εκδρομή, με προορισμό το Βελιγράδι Σερβίας.

- Έτσι την Παρασκευή [21 Φεβρουαρίου] ξεκινώντας  ιδανικά, δύο λεωφορεία με ενενήντα δύο [92] άτομα, μέλη-συγγενείς  και φίλους της Τοπικής μας, με σύμμαχο τον πολύ καλό  καιρό και αφού περάσαμε τα σύνορα των Ευζώνων, φτάσαμε το απόγευμα στην πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι,ξεκινώντας την ξενάγησή μας από το όμορφο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα τον πεζόδρομο της οδού Μιχαήλοβα,γνωρίζοντας  διάφορα μνημεία και αξιοθέατα με τον τοπικό ξεναγό.Την επομένη επισκεφθήκαμε , την επιβλητική εκκλησία του Αγίου Σάββα,το μαυσωλείο του Τίτο ,το κάστρο της πόλης, τις όχθες του ποταμού Δούναβη, τον ζωολογικό κήπο, κ.α αξιοθέατα. Στον ελεύθερο χρόνο μας απολαύσαμε τον καφέ μας στα όμορφα καφέ του πεζοδρόμου, καταλήγοντας αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας.

- Αναχωρώντας την επόμενη μέρα [23 Φεβρουαρίου], με προορισμό την πόλη Νις, φθάνοντας εκεί επισκεφτήκαμε μνημεία και αξιοθέατα της πόλης και μετά το  μεσημεριανό φαγητό,πήραμε   το δρόμο της επιστροφής  για την έδρα μας , την Πέλλα, γεμάτοι με ευχάριστες αναμνήσεις και  ανανεώνοντας το ραντεβού των  επόμενων δράσεων και εκδρομών, με πολλές προτάσεις και ιδέες για την πραγματοποίηση τους.

- Ευχαριστούμε θερμά:

- Όλα τα  μέλη και τους φίλους της Τοπικής μας, για τη συμμετοχή τους και γενικά για το ότι στηρίζουν και  αγκαλιάζουν τις δράσεις μας, παρέχοντας έτσι δύναμη και κουράγιο στο Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας, για συνέχιση των προσπαθειών ανάδειξης των αρχών και  των αξιών της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών [ INTERNAΤIONAL POLICE  ASSOCIATION ],  την αγάπη, τη φιλία και  την αλληλεγγύη ,αλλά και της προσπάθειας  για την  ανάδειξη του έργου του Έλληνα αστυνομικού και της Αστυνομίας μας.

-Το Τουριστικό Γραφείο «Almopia Travel» ,για την άψογη εξυπηρέτηση κατά την προετοιμασία και πραγματοποίηση της εκδρομής.-

                                              
                                        SERVO PER AMIKECO
                                     [Υπηρετώ δια της Φιλίας]


           Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
       
  ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Κων/νος                              ΣΕΛΚΟΥ  Ειρήνη