Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 06 Φεβρουάριος 2020

logo

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Μη Κυβερνητική Οργάνωση

 


                                                                     Αθήνα 5 Φεβρουαρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση με τον Γενικό  Γραμματέα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Εμμανουήλ Κολυμπάδη

          Έχουμε ήδη μπει στην τελική ευθεία για τις εκδηλώσεις Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.
          Στη μοναδική αυτή Παγκόσμια εκδήλωση πολιτισμού, το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών θα διοργανώσει το 2ο Διεθνές Συμπόσιο ΙΡΑ από 9 έως 13/3/2020.
          Με σκοπό την ενημέρωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής πραγματοποιήσαμε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα κ. Εμμανουήλ Κολυμπάδη όπου ο Πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος κ. Ιωάννης Καραπατάκης είχε την ευκαιρία να του γνωρίσει το πολυδιάστατο έργο των εθελοντών αστυνομικών της ΙΡΑ και να τον ενημερώσει τόσο για το 2ο Διεθνές Συμπόσιο ΙΡΑ όπου θα συμμετάσχουν αστυνομικοί απ’ όλο τον κόσμο, όσο και για την παρουσίαση του ημερολογίου μας που είναι αφιερωμένο φέτος στην Ολυμπιακή Εκεχειρία και την Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας.
          Ο κ. Κολυμπάδης συνεχάρη τον Πρόεδρο για τις επιτυχίες του Ελληνικού Τμήματος ΙΡΑ και τις σημαντικές δράσεις προβολής του Ολυμπιακού Κινήματος Διεθνώς, δήλωσε δε συμπαραστάτης στο έργο μας.
          Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα όπου ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα για την στήριξή του στις δράσεις μας, του παρέδωσε το ημερολόγιο και έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών.

 


servo per amikeco
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Πέμπτη, 06 Φεβρουάριος 2020 10:07

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2020 Δ.Ε.Α./Τ.Δ. ΦΩΚΙΔΑΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
 ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΩΚΙΔΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την 4 Φεβρουαρίου 2020 η Τοπικής μας Διοίκηση με την παρουσία του προέδρου του Εθνικού Τμήματος κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ Ιωάννη πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα μελών και φίλων ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Σιλουανός Λάμπρου, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδας, εκπρόσωπος του Μητροπολίτου κ.κ. Θεόκτιστου ευλόγησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η Τοπική μας Διοίκηση στο πλαίσιο της αναγνώρισης και της πολύτιμης συμβολής στο έργο της εθελοντικής αιμοδοσίας, η οποία αποτελεί ύψιστη απόδειξης αγάπης και αλληλεγγύης για τον άνθρωπο, προχώρησε στην τιμητική βράβευση μελών μας δωρητών αίματος, αναδεικνύοντας έτσι το ανθρώπινο πρόσωπο και τον κοινωνικό χαρακτήρα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. Επιπλέον, βραβεύτηκαν και τα τέκνα μελών μας για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία και την τιμή που μας έκαναν να παραβρεθούν στην εκδήλωσή μας τον πρόεδρο του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ Ιωάννη, τον πρόεδρο του Σ.Ε.Α. Άμφισσας «Οι Άγιοι Ανάργυροι» κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Δημήτριο, τον πρόεδρο του Σ.Ε.Α. Ιτέας «Ο Πελεκάνος» κ. ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ Κωνσταντίνο, το μέλος μας και Αντιδήμαρχο Δελφών κ. ΛΟΥΠΑΚΟ Νικόλαο και το μέλος μας και Περιφερειακό Σύμβουλο κ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ Δρόσο.  

Παρόντες, επίσης, στην εκδήλωση ήταν ο Αστυνομικός Διευθυντής Φωκίδας κ. ΚΑΤΣΙΑΜΠΑΣ Παναγιώτης , ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΧΟΛΕΒΑΣ Αθανάσιος,  ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Γεώργιος και ο πρόεδρος της Ε.ΑΣ.Υ. Ν. Φωκίδας κ. ΝΤΕΛΗΣ Χρήστος με μέλη του Δ.Σ..
Η τυχερή του φλουριού παρέλαβε μία διανυκτέρευση στον ξενώνα «Guesthouse Alexandra» στον Επτάλοφο (Αγόριανη) Φωκίδας με διατροφή στην ταβέρνα τα «Πλατάνια» και καλυμμένα τα έξοδα κίνησης από το πρατήριο «AEGEAN» στην Άμφισσα και από τον Πρόεδρο του Εθνικού Τμήματος ένα πορτοφόλι της Δ.Ε.Α..

Servo  Per  Amikeco

(Υπηρετώ διά της Φιλίας)
                                                                                                                   Για  το Διοικητικό  Συμβούλιο    

Ο  Πρόεδρος                                                    Ο Γενικός Γραμματέας
                                                        Ιωάννης ΛΑΜΠΑΔΑΡΗΣ                                            Ανάργυρος ΖΩΜΕΝΟΣ