Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 08 Ιανουάριος 2020

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION
ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΜΗΜΑ
HELLENICSECTION
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ
REGION PIRAEUS AND ISLANDS
ΗρώωνΠολυτεχνείου 37,  18532Πειραιά
tel: +30 210 2104178670
e-mail :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Προσφορά τροφίμων στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα παιδικής προστασίας

Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου η Τοπική Διοίκηση πραγματοποίησε επίσκεψη στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα.

Κατά την παραμονή μας ενημερωθήκαμε για το έργο του ιδρύματος, τα άτομα που φιλοξενούν και ξεναγηθήκαμε στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος.   Σε κλίμα αγάπης και αλληλεγγύης προσφέραμε τρόφιμα μακράς διαρκείας τα οποία συγκεντρώθηκαν από τα μέλη της ένωσης μας καθώς και πολιτών από την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Επιπρόσθετα αρωγός σε αυτή μας την προσπάθεια συνέβαλε και η  αλυσίδα σούπερ μαρκετ Σκλαβενίτης , την οποία ευχαριστούμε θερμά για την  ευαισθησία και την μεγαλοψυχία που επέδειξαν.
Σκοπός της ένωσης μας, εκτός από την  προσφορά τροφίμων, είναι να αναδείξουμε το έργο του Ιδρύματος στο οποίο φιλοξενούνται κορίτσια από 5 έως 18 χρονών.  Το Ίδρυμα καλύπτει όλες τις ανάγκες των παιδιών αυτών όπως διατροφή, μελέτη μαθημάτων, ψυχολογική υποστήριξη ώστε να αισθάνονται ότι δεν στερούνται δυνατοτήτων και ευκαιριών.

Τέλος θα θέλαμε να τονίσουμε και την σημασία του εθελοντισμού και πόσο απαραίτητο είναι για την επίτευξη του οράματος του  Ιδρύματος.[Πληκτρολογήστε μια φράση από το έγγραφο ή τη σύνοψη για ένα ενδιαφέρον σημείο. Μπορείτε να τοποθετήσετε το πλαίσιο κειμένου οπουδήποτε στο έγγραφο. Χρησιμοποιήστε την καρτέλα "Εργαλεία πλαισίου κειμένου" για να αλλάξετε τη μορφοποίηση της ελκυστικής φράσης.]


Servo per Amikeco - Υπηρετώ δια της φιλίας
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
ΜΠΑΖΑΚΟΣ Σταύρος    Ο Γενικός Γραμματέας
ΚΟΝΤΑΡΑΣ Άγγελος

ServoperAmikeco
Υπηρετώ δια της φιλίας

ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ

Τετάρτη, 08 Ιανουάριος 2020 20:33

"ΕΤΟΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ "

Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2020

"ΕΤΟΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ "

 
ΕΤΟΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 
 
Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών/Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου σε συνεργασία με το 28ο και 57ο Δημοτικά Σχολεία Ηρακλείου, συνδιοργάνωσαν  παράσταση με θέμα «Ερωτόκριτος» στις 15/12/2019 και ώρα 18:00 στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου, με ελεύθερη είσοδο, για όλες τις ηλικίες με αποσπάσματα από τον Ερωτόκριτο του Βιντζέντζου Κορνάρου μέσα από μια προσέγγιση του Στ3 τμήματος του 28ου και 57ου Σχολείου. 
 
"Τα μάτια δεν καλοθωρού στο μάκρεμα του τόπου μα πιο μακρά και πιο καλά θωρεί η καρδιά τ' ανθρώπου Εκείνη βλέπει στα μακρά και στα κοντά γνωρίζει και σ έναν τόπο βρίσκεται κ εισέ πολλούς γυρίζει." 
 
Συμμετείχαν : 
Γεώργιος Βρέντζος : Μαντολίνο Τραγούδι 
Κυβέλη Σεργίου : Τραγούδι Κρουστά 
Μανώλης Σκουμπάκης: : Λαούτο. 
 
Ο Πρόερδρος της Ι.Ρ.Α Ηρακλείου κ. Εμμανουήλ Ζαχαριουδάκης ευχαρίστησε για την υπέροχη παράσταση, τους μαθητές – ηθοποιοί που κατά γενική ομολογία ήταν υπέροχοι!!! καθώς και την δασκάλα τους κ. Μαίρη Παπαδημητροπούλου, ψυχή της εκδήλωσης. Επίσης αναφέρθηκε στην προσπάθεια η οποία έγινε προκειμένου η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου να μετατραπεί σε θεατρική σκηνή έτσι ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει τους ηθοποιούς – μαθητές. 
Τέλος, ευχαρίστησε για την παρουσία τους : 
Το προαναφερόμενο φανταστικό Μουσικό συγκρότημα. 
Τους Προέδρους και Δ.Σ. των Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των προαναφερόμενων Δημοτικών Σχολείων. 
Τον Αντ/γό ε.α κ. Εμμανουήλ Κατριαδάκη πρώην Προϊστάμενο Επιτελείου Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας 
Τον Α/Υ. κ. Εμμανουήλ Χρυσό, εκπρόσωπο της Δ.Α. Ηρακλείου 
Τον κ. Στυλιανό Καρακούδη, Πρόεδρο της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών Κρήτης. 
 
Την κ. Μαίρη Ζηνόζη, π. Προέδρο LIONS Ηρακλείου 
 
Την Kappa studies ΚΑΛΑΘΑΚΗΣ και τους νόστιμους λουκουμάδες με τους οποίους έκλεισε η όμορφη βραδιά. 
 
Ευχαριστούμε 
Για την Τ.Δ. Ηρακλείου 
Ο Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ :  Μανόλης Ζαχαριουδάκης 
Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ :   Έφη Φλουρή