Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 05 Σεπτέμβριος 2019

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION-ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
 HELLENIC ΝΑΤΙΟΝΑL SECTION-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
CHANIA CRETE REGION-ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
 33 ΧΡΟΝΙΑ  I.P.A. ΧΑΝΙΩΝ
 Πλατεία Ελευθερίας-όπισθεν Περιφερειακής Ενότητας Χανίων-Τ.Κ. 73100 Χανιά
Τηλ. 28210 -57023-50047 -Fax. 28210 - 57023- 50047
    E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. : www.ipachania.gr                                   
                 
           Χανιά 27 Αυγούστου 2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης  Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α Χανίων) εκπροσωπούμενη από τον υπογράφοντα πρόεδρο Ιωάννη Περράκη και την Γενική  Γραμματέα Παπαθανασίου Ελένη , επισκέφθηκε εθιμοτυπικά στις 13-08-2019 τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, Υποστράτηγο ΡΟΥΤΖΑΚΗ Αντώνιο, εκφράζοντας τα θερμά τους συγχαρητήρια για την προαγωγή του στον βαθμό του Υποστράτηγου, την τοποθέτησή του στην  ηγεσία της Γ.Π.Α.Δ. ΚΡΗΤΗΣ ,με τις ευχές για υγεία, δύναμη και επιτυχία στην δύσκολη αποστολή που αναλαμβάνει, με δεδομένα, τον σεβασμό και την εκτίμηση τους, να είναι συμπαραστάτης, σε κάθε του ενέργεια προώθησης των κοινών τους στόχων.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που έγινε σε εγκάρδιο και συναδελφικό κλίμα, συζητήθηκαν διάφορα θέματα, όπως:
α) Η έναρξη λειτουργίας από 10-08-2019, του ξενώνα φιλοξενίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α. CHANIA HOUSE), στο οίκημα του πρώην Αστυνομικού Σταθμού Στερνών Χανίων, μετά την ολοκλήρωση του έργου και την παράδοση του κτιρίου, από την κατασκευαστική εταιρεία . Ένας ξενώνας κόσμημα για την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών και την πόλη των Χανίων που θα φιλοξενεί ξένους και Έλληνες συναδέλφους μέλη της Ι.Ρ.Α. και τις οικογένειές αυτών.
β) Η  επέτειος  των 33 χρόνων που το τρέχον έτος 2019 συμπληρώνει  από την ίδρυση της  η Τοπική Διοίκησης Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματισθεί στα πλαίσια αυτής. Από τον υπογράφοντα πρόεδρο δόθηκε στα χέρια του Στρατηγού Κρήτης το Ιστορικό Λεύκωμα της Ι.Ρ.Α. ΧΑΝΊΩΝ για τα 33 χρόνια από την ίδρυση της!!!
Τρεις δεκαετίες  Ι.Ρ.Α. ΧΑΝΙΩΝ  με  τεράστια προσφορά  στο  Ελληνικό Εθνικό Τμήμα που απορρέει από τις σημαντικές κοινωνικές & πολιτιστικές εγχώριες& διεθνείς δραστηριότητες της, αλλά και την σημαντική θέση που κατέχει σύμφωνα με και τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει από αυτό.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τις δραστηριότητες  και την προσφορά της Ι.Ρ.Α Χανίων στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας σε Τοπικό αλλά και διεθνές επίπεδο μέσα από το  «Servo Per Amikeco” , την πεποίθηση της συνέχισης αυτών, αλλά και την αμέριστη  στήριξή του στην προσπάθειά μας  για την υλοποίηση δράσεων προς όφελος της ΕΛ.ΑΣ. σε πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο προσβλέποντας στην περαιτέρω σύσφιξη σχέσεων μεταξύ της Αστυνομίας και των πολιτών αλλά και μεταξύ των συναδέλφων.  

          «Servo per Amikeco»
«Υπηρετώ δια της φιλίας»
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
          Ο  Πρόεδρος                         Η Γενική Γραμματέας
       Ιωάννης  Περράκης                 Ελένη Παπαθανασίου

Πέμπτη, 05 Σεπτέμβριος 2019 14:12

Ξενώνας Φιλοξενίας

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Μη Κυβερνητική Οργάνωση
Τηλέφ.  +30 2810 274147-6936057082
Fax.   .  +30 2810 274062
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Ηράκλειο   14/08/2019

  «Ι.Ρ.Α HOUSE – ΞΕΝΩΝΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΗΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ»

H Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, την Τετάρτη 14/08/2019 και ώρα 10:00 αμέσως μετά την  παραλαβή και παράδοσης του ξενώνα φιλοξενίας του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος από τον Ταμία και εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο του Δ.Σ. του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος κ. Εμμανουήλ Ζαχαριουδάκη, παρέδωσε – δώρισε δια του προαναφερομένου  με την ιδιότητα του Προέδρου της Τ.Δ. Ηρακλείου και της Γενικής Γραμματέας κ. Έφης Φλουρή,  μια επαγγελματική ηλεκτρική σκούπα για τις ανάγκες καθαριότητας του ξενώνα, την οποία παρέλαβε ο Διαχειριστής του ξενώνα κ. Πέτρος Τσίρος, παρουσία του Προέδρου της Τ.Δ. Χανίων κ. Ιωάννη Περράκη.

1
Η Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου στηρίζει τον ξενώνα φιλοξενίας του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος στις Στέρνες Χανιών  και ο απολογισμός των διανυκτερεύσεων στις δεκέξι (16) πρώτες  ημέρες που δόθηκε προς χρήση,  από τα μέλη της Τ.Δ. Ηρακλείου, σύμφωνα με ενημέρωση μας,  ξεπερνούν τις  είκοσι (20), με την πρώτη διανυκτέρευση να πραγματοποιείται από μέλη του Δ.Σ. της Τ.Δ. Ηρακλείου.
 Ευχόμαστε ο ξενώνας φιλοξενίας κάτω από την άριστη διαχείριση της Τ.Δ. Χανίων να αποτελεί σημείο αναφοράς της άριστης φιλοξενίας, συνεργασίας και ανάπτυξη φιλίας των μελών μας παγκοσμίως και ανάδειξη  της πατρίδας μας σε όλο τον κόσμο.  
Η Τ.Δ. Ηρακλείου συγχαίρει το Δ.Σ. του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος και το Δ.Σ. της Τ.Δ. Χανίων για τις αποφάσεις τους που είχαν ως αποτέλεσμα να παραδοθεί το στολίδι αυτό στα μέλη μας.  

Για την  Τ.Δ. Ηρακλείου   


         Ο Πρόεδρος                                          H Γενική Γραμματέας
     Μανόλης Ζαχαριουδάκης                                     Έφη Φλουρή