Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 08 Ιούλιος 2019

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION-ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
HELLENIC ΝΑΤΙΟΝΑL SECTION-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
CHANIA CRETE REGION-ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
 ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ &  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο.Η.Ε
33  ΧΡΟΝΙΑ  I.P.A. ΧΑΝΙΩΝ
  1986-2019
Πλατεία Ελευθερίας-όπισθεν Περιφερειακής Ενότητας Χανίων-Τ.Κ. 73100 Χανιά
          Τηλ. 28210 -57023-50047 -Fax. 28210 - 57023- 50047    
        E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. : www.ipachania.gr                 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα ξεναγήσεων, από την Τοπική Διοίκηση  Χανίων  της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ,κάνοντας γνωστή την παραδοσιακή ζεστή φιλοξενία της Κρήτης ,στην 26μελή αποστολή της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ι.Ρ.Α. Κορκ Ιρλανδίας στην 10ήμερη επίσκεψη της στην πόλη των Χανίων.                                                                                                                            
Η παραπάνω αποστολή οποία συνοδευόταν από τον Πρόεδρο της Τοπικής της Διοίκησης  και Αντιπρόεδρο του Εθνικού Τμήματος Ι.Ρ.Α Ιρλανδίας, αξιότιμο και αγαπητό φίλο    Μr  Pat Nunan & τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων Mr Brendan Murphy και τον πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Liverpool  Mr. Dave Handley.   

Η Τοπική Διοίκηση Ι.Ρ.Α. Κορκ Ιρλανδίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών  μέσω του Πρόεδρου της και Αντιπροέδρου του Εθνικού Τμήματος Ιρλανδίας, μετά την ήδη πραγματοποιηθείσα επίσκεψη 14λούς αποστολής της ΙΡΑ Χανίων Κρήτης στο Κορκ Ιρλανδίας το περασμένο φθινόπωρο ,(Οκτώβριο έτους 2018), είχε εκφράσει αμέσως μετά την επιθυμία  να επισκεφθεί την πόλη μας και να πραγματοποιηθεί μεταξύ των Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Χανίων και Ι.Ρ.Α Κορκ Ιρλανδίας ,διεθνής συμφωνία για κοινές πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις μέσα από την ανταλλαγή επισκέψεων σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Ομόφωνα το Δ.Σ. της ΙΡΑ Χανίων αποδέχθηκε την πρόταση  και επιθυμία των αγαπητών συναδέλφων από  την  Ιρλανδία και  ενέταξε την επίσημη αυτή επίσκεψη ,στις κοινές πολιτιστικές δράσεις των δύο τοπικών διοικήσεων (Ι.Ρ.Α.)  Χανίων και Κορκ Ιρλανδίας .

Η Τοπική Διοίκηση Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών με ιδιαίτερη χαρά τιμή και συγκίνηση εκπροσωπούμενη από τον υπογράφοντα  πρόεδρο την υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων Σοφία Λογαρίδου  τον αναπληρωτή Ταμία Πέτρο Τσίρο, τον πρόεδρο της εξελεγκτικής επιτροπής Μουστάκα Κλεάνθη  και τα μέλη της Τσιβουράκη Μαρία , Νικηφοράκη Παρασκευή και Παπαγεωργίου Γεώργιο  υποδέχθηκε και καλωσόρισε την αποστολή των αδελφών από την Ιρλανδία  09-05-2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 22.30 στον κρατικό αερολιμένα Χανίων «Ι. ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ»

Η σπουδαιότητα της διεθνούς επίσκεψης της Ιρλανδικής Αποστολής στο Νομό Χανίων έτυχε της δέουσας προσοχής και του σεβασμού που επιφύλασσε ο πρόεδρος μέλη του ΔΣ αλλά και απλά μέλη της Τοπικής Διοίκησης Χανίων, σύμφωνα με τις αρχές της σύγχρονης εθιμοτυπίας προς τους φιλοξενούμενους συναδέλφους και φίλους Αστυνομικούς . Διαπνεόμενοι από βαθιά συνείδηση της φιλοσοφίας “ Servo Per Amikeco” έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, καλύπτοντας τις απαιτήσεις  της φιλοξενίας αυτής. Ως πρόεδρος τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Μετά από μια ιστορική αδελφική φωτογράφιση εντός του αερολιμένα Χανίων με τους Ιρλανδούς συναδέλφους ,με συνοδούς στην διαδρομή των 16km  τους παραπάνω αναγραφόμενα μέλη της ΙΡΑ Χανίων, επιβιβάσθηκαν επί του  ναυλωμένου από την Τ.Δ. ΙΡΑ Χανίων Μίνι Λεωφορείου  και  αναχώρησαν για Χανιά  και το ξενοδοχείο «ΙΟΛΙΔΑ» στην Αγία Μαρίνα Χανίων .

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΑΝΙΩΝ

Το βράδυ της ίδια ημέρας  τα παραπάνω μέλη  της ΙΡΑ Χανίων της Τοπικής μας Διοίκησης με  επικεφαλή τον υπογράφοντα πρόεδρο στο χώρο του εστιατορίου του ξενοδοχείου «ΙΟΛΙΔΑ» , επεφύλαξαν θερμή υποδοχή καλωσορίσματος με προσφορά 26 ατομικών δώρων στους  αγαπητούς Ιρλανδούς συναδέλφους και φίλους.
Με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ξενάγησης που επιμελήθηκε το ΔΣ της ΙΡΑ Χανίων, με μίνι λεωφορείο , αλλά και το διώροφο τουριστικό λεωφορείο της εταιρείας CITY TOURS  ξεναγήθηκαν στην παλιά πόλη Χανίων , στο Ενετικό λιμάνι και επισκέφθηκαν: α) το Λαογραφικό Κρητικό Σπίτι-Μουσείο Χανίων β) Την Μητρόπολη Χανίων, γ) την Καθολική Επισκοπή Χανίων δ) Την ιστορική Δημοτική Αγορά ,στην "καρδιά» της πόλης, καθώς επίσης δ) τους Τάφους των Βενιζέλων , ε) το Συμμαχικό Νεκροταφείο Κρήτης ,στ) Το Βοτανικό Πάρκο Χανίων ζ) τα Γραφεία της Τοπικής μας Διοίκησης, αλλά και άλλα τουριστικά αξιοθέατα.

ΣΥΜΜΑΧΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ 3

ΡΕΘΥΜΝΟ 2
Στα γραφεία της ΙΡΑ Χανίων μέσα σε εγκάρδιο και αδελφικό κλίμα ανταλλάχτηκαν αναμνηστικά ,απόψεις και ιδέες για τα πλαίσια λειτουργίας των Τοπικών Διοικήσεων Ι.Ρ.Α. Χανίων και Ι.Ρ.Α. Κορκ Ιρλανδίας , και πιθανές  μελλοντικές τους συνεργασίες, με πιο σημαντικές τις εξής:
Α) Την  σε σύντομο χρονικό διάστημα επίσκεψη  αντίστοιχης Αποστολής της Ι.Ρ.Α. Χανίων  στο Κορκ Ιρλανδίας για φιλικό διεθνή φιλανθρωπικού σκοπού ποδοσφαιρικό μεταξύ τους αγώνα.
Β) Την περαιτέρω σύσφιξη και αξιοποίηση των σχέσεων Ι.Ρ.Α. ΧΑΝΙΩΝ και Ι.Ρ.Α. Κορκ Ιρλανδίας  μέσω της συνέχισης  ανταλλαγής επισκέψεων,  αποστολών μελών  των Τοπικών μας Διοικήσεων , της διοργάνωσης κοινών εκδηλώσεων & της προώθησης αμφίδρομων συνεργασιών σε πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο.  

  Γ) Ευχάριστη έκπληξη  και τιμητική η πρόταση-πρόσκληση  του προέδρου της ΙΡΑ Λίβερπουλ Αγγλίας, να επισκεφθούμε την πόλη του Λίβερπουλ σύντομα , αποτελώντας την έναρξη ανταλλαγής επισκέψεων αλλά και περαιτέρω πολιτιστικών συνεργασιών.   
Ο Πρόεδρος της  Ι.Ρ.Α. Χανίων εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίηση του για τις κοινές δράσεις, που  έχουν αναπτυχθεί μεταξύ των δύο Τοπικών Διοικήσεων της Ι.Ρ.Α.,  για αυτές που συζητήθηκαν και πρόκειται να γίνουν,  οι οποίες όπως τόνισε θα συμβάλλουν στη διατήρηση των πολιτισμικών και ιστορικών δεσμών Ιρλανδίας και Κρήτης, ενώ παράλληλα βοηθούν στον σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων προς όφελος της Ι.Ρ.Α. στους τομείς του πολιτισμού,  και του αθλητισμού..
Επόμενος σταθμός της ξενάγησής τους ήταν το κτίριο του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων όπου ξεναγήθηκαν σε όλες τις υπηρεσίες από την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΙΡΑ Χανίων κ. Σοφία Λογαρίδου και μας υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος Κωνσταντίνος ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ και ο ευρισκόμενος εκεί Διευθυντής Αστυνομίας Χανίων Ταξίαρχος Γεώργιος ΛΥΜΠΙΝΑΚΗΣ ,στους οποίους οι πρόεδροι των  Ι.Ρ.Α. Κόρκ Ιρλανδίας και Λίβερπουλ Αγγλίας  απένειμαν  αναμνηστικά  και έγινε ομαδική αναμνηστική φωτογράφιση.

ΓΕΝΙΚΟΣ 2 
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε στο 4ο όροφο  στην λέσχη –εστιατόριο του Αστυνομικού Μεγάρου με  μια ευχάριστη  έκπληξη το κέρασμα από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης& Την Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων.

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ. 1 jpg
Από την πλευρά τους ο επικεφαλής πρόεδρος της Ιρλανδικής αποστολής ευχαρίστησε εκ μέρους όλης της αποστολής, αλλά και εκ μέρους του Εθνικού Τμήματος Ιρλανδίας  την Ι.Ρ.Α. Χανίων  για τη θερμή υποδοχή αλλά και τη φιλοξενία, που τους επιφυλάχτηκε στην πόλη μας, υποσχόμενοι να μας επισκεφθούν και πάλι.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας Τοπικής Διοίκησης  Ι.Ρ.Α. Χανίων και ο υπογράφων  προσωπικά,  ευχαριστούν  από καρδιάς:
***Τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης ,Υποστράτηγο Κωνσταντίνο ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ , για την αμέριστη συμπαράσταση και ανταπόκρισή του στο αίτημα μας για στήριξη στο θέμα της φιλοξενίας αλλά και την υποδοχή και φιλοξενία στο γραφείο του των επικεφαλείς της ξένης αποστολής .
***Τον Διευθυντή της Αστυνομίας Χανίων Ταξίαρχο Γεώργιο ΛΥΜΠΙΝΑΚΗ, για την αμέριστη συμπαράσταση και ανταπόκρισή την υποδοχή και φιλοξενία , στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.
*** Τον πρόεδρο  ιδιοκτήτη και διευθυντή της τουριστικής επιχείρησης « CITY TOURS” αξιότιμο και αγαπητό φίλο ΓΙΑΝΝΕΤΑΚΗ Σταύρο  για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και την αμέριστη συμπαράσταση με την προσφορά- χορηγία  του ΜΙΝΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ της εταιρείας του σε όλες τις μετακινήσεις και εκδρομές της 26μελούς αποστολής των συναδέλφων Ιρλανδών  εντός Νομού Χανίων.
*** Τον Διευθυντή και ιδιοκτήτη του Βοτανικού Πάρκου Χανίων κ. ΜΑΡΙΝΑΚΗ Πέτρο για την υποδοχή ,ξενάγηση ,λεπτομερή ενημέρωση και υπέροχη φιλοξενία της αποστολής μας.
*** Τους φίλους πολίτες αλλά και όλους εκείνους τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας και παραβρέθηκαν στην σημαντική αυτή ΔΙΕΘΝΉ συνάντηση και φιλοξενία.  
*** Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Αλιέων Νέας Χώρας Χανίων για την ζεστή φιλοξενία και κέρασμα της 26μελους αποστολής των Ιρλανδών συναδέλφων  στο χώρο ,του συλλόγου στο λιμανάκι Νέας Χώρας.
*** Το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα της Δ.Ε.Α. για την χορήγηση χρηματικής βοήθειας για αγορά αναμνηστικών που δόθηκαν στα 26 μέλη της αποστολή των Ιρλανδών συναδέλφων.
*** Τέλος ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου Ζαχαριουδάκη Εμμανουήλ για την επίσκεψή του στην πόλη μας την τελευταία ημέρα παραμονής της Ιρλανδικής Αποστολής περνώντας όλοι μαζί μια υπέροχη  “ Servo Per Amikeco” βραδιά .
Η φιλοξενία των Ιρλανδών συναδέλφων  κατά την παραμονή τους ήταν πέρα από κάθε περιγραφή και η συγκίνηση τόσο κατά την άφιξη όσο και κατά την αναχώρηση έκδηλη και από τις δύο πλευρές.
                                
SERVO PER AMIKECO
«Υπηρετώ δια της φιλίας»
Ο   Πρόεδρος                                                                         H  Γενική Γραμματέα
Ιωάννης  Περράκης                                                                          Ελένη Παπαθανασίου

Άγιος Νικόλαος 27 Ιουνίου 2019

Προς
α) Έντυπο και ψηφιακό τύπο - MME
β) Εθνικό Τμήμα Δ.Ε.Α.  
γ) Περιοδικό Ε.Τ.
                      


Θέμα : ΄΄Εθιμοτυπική συνάντηση Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Α. – ΤΔ Λασιθίου με τον Δήμαρχο Οροπεδίου κ. Στεφανάκη Ιωάννη ΄΄.

       Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιουνίου 2019 στο Δημαρχείο Οροπεδίου Λασιθίου συνάντηση μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών – Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου με τον Δήμαρχο του Οροπεδίου Λασιθίου Στεφανάκη Ιωάννη.
       Τα μέλη της Τοπικής Διοίκηση Λασιθίου συνεχάρησαν τον κύριο Στεφανάκη για την επανεκλογή του ως Δήμαρχος Οροπεδίου και του ευχήθηκαν ολόψυχα την συνέχιση του τόσου αξιόλογου έργου του.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Α. πραγματοποίησαν δωρεά μεγάλου αριθμού βιβλίων για τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Οροπεδίου τα ποια και θα διανέμει ο Δήμος. Μια δράση που εντάσσεται στη 2η  εβδομάδα δράσης της Ι.Ρ.Α.
        Ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου κύριος Φραγκάκης Κωνσταντίνος ενημέρωσε τον Δήμαρχο οροπεδίου για την επίσκεψη περί των 200 Αστυνομικών από το Ισραήλ τον προσεχή Σεπτέμβριο καθώς και για την πρόθεση να επισκεφθούν τον Δήμο Οροπεδίου και το Δικταίο Άντρο.
Ο κύριος Στεφανάκης εξέφρασε την χαρά του και τόνισε ότι θα σταθεί αρωγός στη προσπάθεια μας να προάγουμε την Κρητική φιλοξενία στους επισκέπτες μας.
         Από την μεριά του ο Δήμαρχος μας ενημέρωσε ότι στο προσεχή μέλλον ολοκληρώνεται το γήπεδο του Δήμου και συζητήθηκε η πραγματοποίηση ενός φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ την ομάδας της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου με ομάδα του Οροπεδίου για φιλανθρωπικό σκοπό.
       Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με δέσμευση μεταξύ των συμμετεχόντων για επανάληψη όμοιων συναντήσεων προσκειμένου σχεδιαστούν κοινές δράσεις με αποδέκτες του πολίτες του Δήμου Οροπεδίου και τα μέλη της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Α. Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου

O Πρόεδρος της Τ.Δ. Λασιθίου    Ο Γενικός Γραμματέας

Φραγκάκης Κωνσταντίνος                                    Γενειατάκης Αντώνιος

ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ ποδοσφαιρικός αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό

Οι θεμελιώδεις αξίες της προσφοράς και της συμμετοχής αποτελούν βασικές αρχές της (ΙΡΑ) ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ.

Σε συνεργασία με φορείς, αρχές, οργανισμούς, συλλόγους, οργανώσεις, η Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ συμμετέχοντας σε διάφορες δράσεις και πολλές φορές με τη στήριξη των μελών και φίλων, να διατηρήσουν την κοινωνική ευθύνη, έχοντας σαν προτεραιότητα τον συνάνθρωπο. 

Η δυνατότητα συνεισφοράς στην προσπάθεια για μια καλύτερη μελλοντική κοινωνία μέσω διαφόρων δράσεων επικεντρώνονται στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στα πολιτιστικά - αθλητικά και τα μέλη που την στηρίζουν και συνδυάζουν την δραστηριότητα με την αξία της προσφοράς.

Απόδειξη των παραπάνω, τα μέλη και οι φίλοι της Τ.Δ ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ για ακόμα μια φορά, στέκονται αρωγοί, στην αξιόλογη πρωτοβουλία των μελών Τ.Δ ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ, για την διοργάνωση φιλανθρωπικού αγώνα που έλαβε χώρα στις 06/07/2019, ώρα 7:οομμ στο Δημοτικό Γήπεδο Μυτιληνιών, με τους διαιτητές του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΑΜΟΥ, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας για φτωχές και άπορες οικογένειες.

ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ - ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΑΜΟΥ 5-2

Η ομάδα της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ με τοπ σκόρερ τον Παναγιώτη Κότσιαρη και δημιουργό τον Γιάννη Κοντοβά ήταν καλύτερη από την ομάδα του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΑΜΟΥ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Έβρισκαν συνεχώς χώρους στην επίθεση και γενικά στην άμυνα των Διαιτητών όπου ο Σούπερ Σταρ Γιάννης Κοντοβάς με υπέροχες Ασίστ να ''Σερβίρει'' στον δεινό σκόρερ Παναγιώτη Κότσιαρη και αυτός με τη σειρά του να ''εκτελεί'' και να στέλνει τέσσερις (4) φορές την μπάλα στα δίχτυα των Διαιτητών δεχόμενοι και οι δυο παίκτες για την άριστη συνεργασία τους, τα συγχαρητήρια των συμπαικτών τους και το χειροκρότημα των φιλάθλων.

Εκτός από το ''δίδυμο φωτιά'', Γιάννη Κοντοβά και Παναγιώτη Κότσιαρη στο μεσοεπιθετικό τομέα και τον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού, έδειξαν αρκετά καλά έως Άριστα στοιχεία, ο γενικός γραμματέας του Εθνικού Τμήματος της ΙΡΑ Βασίλειος Παπάς που αγωνίστηκε στο δεξιό άκρο της επίθεσης και τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του δεχόμενος την αγάπη και τη Σαμιώτικη φιλοξενία! ο Τάσος Σαράντου που με υπέροχο τρόπο μοίραζε το παιχνίδι, ο Αποστόλης Μπακαλιάνος που πέτυχε το 50 γκολ! ο Δημήτρης Τασίκας για ακόμα μια φορά ήταν απροσπέλαστος στο Αριστερό άκρο της άμυνας, έχοντας αυτή τη φορά μπροστά του στα χαφ τον νεαρό γιο του, Ιωάννη Τασίκα, να ανεβάζει αγωνιστικούς ρυθμούς, τον Δημήτρη Μανωλιάδη να γεμίζει την αντίπαλη άμυνα και να δημιουργεί μαζί με τον Θεόφιλο Θεοδοσιάδη κινδύνους και πολλές φάσεις στην εστία των διαιτητών! ενώ ο Στέλιος Γλέζος παρά τον τραυματισμό του από τους αγώνες στην Σερβία αγωνίστηκε για την συμμετοχή του φιλανθρωπικού αγώνα.

Η άμυνα της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ τα πήγε περίφημα με τον γκολκίπερ Αβραμίδη Γιώργο να σώζει ότι πήγαινε μέσα και να θέτει τις βάσεις για νίκη της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ. 

Συγχαρητήρια έδωσε σε όλους όσους αγωνίστηκαν ο πρόεδρος και προπονητής της ΙΡΑ Σάμου Γιώργος Αβραμίδης ευχαριστώντας την διαιτητή του αγώνα κ. Αλίκη Ρίγλη, τους Διαιτητές της Σάμου, τους φίλους και τα μέλη της ΙΡΑ που συμμετείχαν και πρόσφεραν τα μέγιστα για το φιλανθρωπικο αυτό σκοπό. 

Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν παρέλαβε η επιτροπή του αγώνα με επικεφαλής τον κ. Βαλή Δημήτριο για να παραδοθούν στη συνέχεια στον προορισμό τους.