Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 01 Ιούλιος 2019

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ/νση: Λεωφ. Α. Παπανδρέου - Κοζάνη
Τ.Κ. 50 132
    Κοζάνη, 30 Ιουνίου 2019
             
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

"Η Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA) επισκέφτηκε το Ειδικό Εργαστήριο Κοζάνης"

Μια ξεχωριστή επίσκεψη πραγματοποίησε την 28η Ιουνίου 2019, το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.). Επισκέφτηκε το Ειδικό Εργαστήριο Κοζάνης (Κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών με Ειδικές Ανάγκες) ΚΕΚΑ ΑμΕΑ στην Κοζάνη, όπου απασχολούνται  ωφελούμενοι του Νομού Κοζάνης.

Η επίσκεψη, που εντάσσεται στο πλαίσιο της 2ης εβδομάδας δράσης του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, έτυχε ένθερμης υποδοχής από τους εργαζομένους και τους ωφελούμενους του Εργαστηρίου. Κατά την διάρκεια αυτής έγινε μια σύντομη παρουσίαση για το πώς πρέπει να κινούνται  με ασφάλεια στην πόλη και τι ακριβώς πρέπει να προσέχουν στους δρόμους που κυκλοφορούν.

Ακολούθησαν ευχάριστες στιγμές με εδέσματα και δραστηριότητες!

Η παρουσία της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προσέφερε μια άλλη νότα χαράς και ενθουσιασμού  στους ωφελούμενους, που είχαν την ευκαιρία να βγουν φωτογραφίες και να γίνουν για λίγο …..αστυνομικοί!!!  

H Τοπική Διοίκηση Κοζάνης θα συνεχίσει παρόμοιες δράσεις και στο μέλλον, επειδή όλοι μας πρέπει να προσπαθούμε για την ισότιμη πρόσβαση, την ενσωμάτωση και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ΑΜΕΑ,

Ευχές πολλές για ένα «ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ» στους ωφελούμενους του Ειδικού  Εργαστηρίου Κοζάνης!


Η Πρόεδρος

ΡΩΜΑ Φωτεινή         Η Γ. Γραμματέας

ΘΕΜΕΛΗ Σταυρούλα

Δευτέρα, 01 Ιούλιος 2019 18:07

Η Μόνη Η Ουσία … Είναι Η Ζωή

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΩΚΙΔΑΣ
Λεωφ. Σαλώνων  & Κων. Καραμανλή,  
      331 00  - Άμφισσα
Τηλ.: 22650 79400  Fax: 22650 29632
Κιν: 694 555 4048
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστότοπος : ipa-fokida.webnode.gr

                                                                                           Άμφισσα, 29 Ιουνίου 2019  
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 


Η Μόνη Η Ουσία … Είναι Η Ζωή

 


Στα πλαίσια της 2ης Εβδομάδας Δράσης του Ελληνικού Τμήματος και της παγκόσμιας ημέρας κατά των Ναρκωτικών την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 η Τοπική Διοίκηση Φωκίδας (I.P.A) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών σε συνεργασία με το κέντρο πρόληψης Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας «Διαδρομή» συνδιοργάνωσε φιλικό παιχνίδι ποδοσφαίρου στο Χρισσό Φωκίδας με την ομάδα Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Αστέρα Ιτέας.
Για την ιστορία η ομάδα των Βετεράνων του Αστέρα Ιτέας επικράτησε με 3-1 επί της Τ.Δ. Φωκίδας της Δ.Ε.Α. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την άψογη συμπεριφορά τους στον αγωνιστικό χώρο προβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο τις αξίες του Ευ - Αγωνίζεσθαι στέλνοντας παράλληλα  ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στις εξαρτησιογόνες ουσίες με ένα κοινό μήνυμα από όλους:
Η ΜΟΝΗ Η ΟΥΣΙΑ … ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ!
 
Servo  Per  Amikeco
(Υπηρετώ διά της Φιλίας)
Για  το Διοικητικό  Συμβούλιο
         Ο  Πρόεδρος                                                      Ο Γενικός Γραμματέας
Ιωάννης ΛΑΜΠΑΔΑΡΗΣ                                             Ανάργυρος ΖΩΜΕΝΟΣ

Poster ACTION WEEK 2019 Page 11IMG a4155cca5d02136ea2d2af80a6f4938f V

FB IMG 1561584140634FB IMG 1561584149881

FB IMG 1561584158165FB IMG 1561584167783222

«ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΠΑΥΛΟΣ» ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ// Τ.Δ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

 

 

 
H Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, την Παρασκευή 28/06/2019 και ώρα 18:00 πραγματοποίησε αρτοκλασία προς τιμή του Προστάτη της Ένωσης μας, «Αποστόλου Παύλου» στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, που βρίσκεται στη συνοικία Αομπάδενα του Αγίου Μύρωνα Ηρακλείου. 
 
 
Στη συνέχεια ενημερωθήκαμε από τον Πατήρ Νικόλαο ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗ, Εφημέριο του Ιερού Ναού, τον οποίον ευχαριστούμε ιδιαίτερα, για την ιστορία και τις μοναδικές τοιχογραφίες του 16ου αιώνα που έχουν εκτελεστεί σε πανί
(καναβάτσο) και έχουν επικολληθεί στην τοιχοποιία του Ναού. Ιδιαίτερη αναφορά δόθηκε στον επιτάφιο θρήνο, μια γυναικεία μορφή καθισμένη δίπλα στο Χριστό να θρηνεί με το δεξί χέρι στο πρόσωπο και το αριστερό υψωμένο, ενώ μια δεύτερη την ακουμπάει στον κρόταφο. Στην ψηλάφηση του Θωμά  η έντονη ταραχή των Αποστόλων δεν συναντάται στην Κρητική Σχολή Αγιογραφίας, όπως και το πλήθος των αγγέλων της Δευτέρας Παρουσίας. Επίσης έμπροσθεν του Ιερού βρίσκεται τοιχογραφία με τον ασπασμό του Πέτρου και Παύλου!!!
 
 
Μετά το τέλος της θείας Λειτουργίας με ξεναγό τον Πρόεδρο του Δ.Δ. Αγίου Μύρωνα Ηρακλείου, περιηγηθήκαμε στο δίκορφο χωριό με την πανοραμική θέα που φέρει το όνομα του Επισκόπου Κρήτης, Αγίου Μύρωνα, (περί το 250 μ.Χ., στα χρόνια του Αυτοκράτορα Δεκίου και ο θάνατός του περί το 350 μ.Χ.) με κατάληξη τον καθεδρικό Ναό του Αγίου Μύρωνα και τη σκήτη όπου μόναζε ο Άγιος, χώρος που αποτελεί όαση πνευματικής ανάτασης με πλήθος πιστών να συρρέουν στη σπηλιά και προσπαθούν να ανασύρουν το θαυματουργό αγίασμα. 
 
Μας την παρουσία τους μας τίμησαν !!! 
 
- Ο κ. Εμμανουήλ ΚΑΤΡΙΑΔΑΚΗΣ Αντιστράτηγος (ε.α.) και Επίτιμος Προϊστάμενος Επιτελείου της Ελληνικής Αστυνομίας 
 
- Ο κ. Εμμανουήλ ΡΙΝΑΚΑΚΗΣ, Υπαστυνόμος Α΄ Διοικητής Α.Τ. Αγίου Μύρωνα Ηρακλείου 
 
- Ο κ. Κωνσταντίνου ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, Υπαστυνόμος Β΄ Υποδιοικητής Α.Τ. Αγίου Μύρωνα Ηρακλείου. 
 
- Η κ. Ελευθερία ΣΤΙΝΗ, Πρόεδρος Συλλόγου Πολιτικού Προσωπικού Περ. Κρήτης. 
 
- Η κ. Μαίρη ΖΗΝΟΖΗ, Πρόεδρος της Λέσχης LIONS «ΚΝΩΣΣΟΣ» Ηρακλείου. 
 
- Ο κ. Ιωάννης ΣΗΦΑΚΗΣ, Πρόεδρος Δ.Δ. Αγίου Μύρωνα Ηρακλείου. 
- Η κ. Αθηνά ΣΦΑΚΑΚΗ - ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ, Συγγραφέας, Επίτιμο μέλος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος. 
 
Η Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών εκφράζει ένα μεγάλο Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω για την συμμετοχή και εύχεται σε όλους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ο Προστάτης της Ένωσης, Απόστολος των Εθνών να μας χαρίζει υγεία!!! 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Για την Τ.Δ. Ηρακλείου  
  
         Ο Πρόεδρος                                          HΓενική Γραμματέας
     Μανόλης Ζαχαριουδάκης                                         Έφη Φλουρή